Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O adolescentă a încercat să se sinucidă după ce s-a certat cu o colegă

ro

20 Nov, 2015 00:05 2003 Marime text
 
O elevă de 16 ani, de la Colegiul Economic Bacău, a avut un conflict cu o colegă, aplanat în cele din urmă de un poliţist. După ceartă, fata a lăsat un bilet de adio în care a scris că se va sinucide. Zis şi făcut, adolescenta s-a dus la canalul de fugă al râului Bistriţa, de la intrarea în municipiul Bacău şi s-a aruncat pur şi simplu. Din fericire, se pare că ea a indicat şi locul unde intenţiona să îşi încheie socotelile cu viaţa.

Când au descoperit biletul respectiv, colegii adolescentei de 16 ani şi profesorii din liceu s-au dus imediat în zona canalului de fugă al râului Bistriţa. Când şi-a văzut colegii şi profesorii, eleva s-a aruncat în apă, însă a ieşit singură la suprafaţă şi a început să înoate. Colegii săi, care între timp au alertat atât pompierii, cât şi Ambulanţa, au făcut un cordon din haine şi au reuşit să o scoată pe adolescentă la mal.
Ea a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Bacău.

Reprezentaţii ISJ Bacău au anunţat că vor declanşa o anchetă în acest caz pentru a stabili cauzele exacte care au determinat-o pe elevă să recurgă la un astfel de gest.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii