Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologul Milena dezvăluie cine este favorizat de soartă şi cine nu în 2011

ro

31 Dec, 2010 12:22 7121 Marime text

decupaj_soarta_2011.jpgMiroase a iarnă, mai puţin a sărbători. Crăciunul a trecut cu mai puţini colindători, mai puţine beculeţe colorate, mai puţină beteală, mai puţină bucurie. Oraşul meu , Medgidia, se remarcă prin multă tristeţe: nu tu colinde, nu tu orăşel al copiilor vesel, fără moşi de zăpadă şi personajele de basm ale copilăriei . Deh, îmbătrâneşte lumea!. Am jelit pe faleză, unde cândva cârciuma bunicului meu „ la Ghiojdeanu şi Luis de Hillerin" răsuna de veselie. Acum, pe locul sfânt unde se întâlneau masonii din împrejurimi, este mizerie. Un chioşc părăsit pentru pensionari tronează jupuit. Demult aici se serveau cozonaci, plăcinte, friptură şi sărmăluţe proaspete, iar mamaie alerga de la bucătărie în salon pentru a-i servi pe cei ce poposeau acolo. 2010 nu a fost prea îndurător cu Medgidia mea.

Poate că anul viitor o fi mai darnic.

Numerologia mă ajută să îmi planific 2011 funcţie de vibraţiile lui. Cu a sa vibraţie 4, ne va îndemna pe toţi la muncă. De vrem să ridicăm case, să cumpărăm terenuri este anul potrivit. Distracţiile nu vor mai avea farmec, plimbările nu ne vor mai tihni. Gândul va zbura la planuri de viitor. Vor avea parte de acelaşi spor la treabă şi cei săraci şi cei bogaţi. Vor lăsa deoparte visele inutile şi politicienii şi oamenii de afaceri. Numerologia nu face discriminări.

marian_iordache.jpgŞi cum am pomenit de Medgidia, la început voi aminti despre actualul primar, Marian Iordache, ani buni viceprimar, iubit de toţi. Cu o cifră a destinului 4 din 2 şi 2 şi o cifră a zilei de naştere 4, pare a fi favorizat de soartă şi în 2011. Va avea putere de muncă, va da dovadă de mult sânge rece, va uita de suflet, punând accent pe lucrurile practice. Nimic nu-l va intimida, nimeni nu va reuşi să apese pe coarda sensibilă pentru că nu o va găsi. Orice proiect are sorţi de izbândă cu condiţia să nu fie început în 2011. Pentru el, 2011 are vibraţie 9. Suficient de trist. Va fi mai nervos, mai supărat pe toţi, se va îndepărta încet şi sigur. De cine? De tot. Este un an în care se distrug prietenii, în care sănătatea pare mai şubredă. Momentul crucial cu vibraţie 8 îl îndeamnă la războaie, îl ambiţionează. Luni dificile: martie, mai, iulie, septembrie. Atenţie la migrene, anemie, afecţiuni ale coloanei vertebrale. Consumul de salvie şi spanac i-ar putea fi de ajutor. Iar carnea roşie ar trebui redusă mult.Am zis carne roşie nu culoare roşie.

Patronul de la Casa Albastră, Marius Romeo Buculeasa, ai zice de pe altă lume, este şi el, asemeni tuturor, influenţat de anul universal cu vibraţie 4, care nu-l lasă a se odihni. Anul personal însă are pentru el o vibraţie 8. mai mulţi bani, mai multă ambiţie, mai multă atenţie la detalii, parcă mai chiţibuşar. În orice caz hotărât să nu piardă nici o dispută, nici un pariu, nimic. El ştie să fie ce trebuie să pară la momentul potrivit. Luni cu noroc: martie, aprilie, iunie, septembrie, decembrie. Ar fi bine dacă ar putea consuma îndeosebi afine, sparanghel, sfeclă roşie, vişine, salvie, măsline, căpşune, mere, piersici, ananas, nuci, smochine, migdale, cuişoare, nucşoare, rodii, struguri.Am zis struguri nu produse din struguri.

Gheorghe Haliţ, cunoscut mai ales pentru vestitele anvelope ce pot fi cumpărate de la A la Z, va avea un an în care lucrurile se vor desfăşura cumva cu încetinitorul. Rar socoteala din târg se va potrivi cu cea de acasă dar întotdeauna va avea parte de surprize neaşteptate şi plăcute. Este adevărat că va fi mai melancolic, mai retras, parcă mai dificil de înţeles. Lunile februarie, iulie, septembrie şi noiembrie pot deveni mai dificile. Predispus la afecţiuni cardiace (hipertensiune, circulaţie sanguină deficitară aritmii, hipertensiune) şi oftalmologice.

sorin-strutinsky.jpgGabriel Sorin Strutinsky pare de nestăvilit în 2011. pentru el anul are o vibraţie personală 6. Îşi va îndeplini îndatoririle cu mai multă tragere de inimă. Îşi va lua sarcini în plus. Va deveni mai grijuliu dar şi mai curios. Depresia îi poate da târcoale. Este posibil ca acest an să fie decisiv apropo de relaţiile cu cei dragi, din familie. Luni în care va fi tentat a exclude, a izgoni din viaţa lui tot mai multe persoane vor fi: martie, decembrie şi septembrie. Se va ermetiza în ianuarie şi octombrie şi va lupta cu toată forţa în februarie şi noiembrie. Mult noroc şi foarte mult risc în iunie. Consumul preponderent al orzului şi produselor din orz, lămâi, portocale, ging-seng, foi de dafin, ştevie, şofran, cuişoare, stafide, nucşoare, muşeţel i-ar fi de mare ajutor.

Gheorghe Dragomir, liberal cu ştate vechi în Constanţa, va da dovadă în 2011 de eficienţă, raţiune, ambiţie dar şi de irascibilitate, intoleranţă. Ba chiar parcă un gând pârdalnic de răzbunare îl vizitează uneori. Anul viitor pentru el va deveni unul în care tot ceea ce va primi va fi funcţie de cât va munci. Banii parcă se adună mai abitir ca altădată, mai ales în septembrie. Mai entuziast va deveni în aprilie, o schimbare pare să întervină în iunie, parteneri noi şi negocieri favorabile în februarie şi noiembrie. Parcă mai predispus afecţiunilor dermatologice şi nevrozelor în viitorul an.

nicolae_matei-navodari.jpgNicolae Matei, primarul oraşului Năvodari, traversează o perioadă de până la 46 ani în care tot ceea ce întreprinde este serios, temeinic. În 2011 vibraţia anului personal îi naduce mai multă nevoie de a se simţi ascultat, mai mult spirit didactic, mai multă vanitate. E drept că oricine îl va linguşi va avea în acest an şanse mai multe. Va avea nevoie de familie mai mult ca altădată. Va fi pregătit să răspundă unor întrebări ce ar putea deveni supărătoare. Va şti să se achite de sarcini cu succes. Oarece nervi şi suferinţe în martie, septembrie şi decembrie. Pregătit pentru alte noi proiecte în august. O licărire de speranţă undeva în aprilie. Foarte mult noroc şi călătorii în luna iunie. L-ar putea necăji oareşce afecţiuni cardiace iar sistemul nervos poate fi suprasolicitat.

Stere Sponte, construieşte, clădeşte, se dovedeşte a fi în 2011 mai sever, mai dedicat planurilor ambiţioase, mai crud cu propia persoană. Nu va accepta scuze, va deveni impulsiv cu cei ce vor încerca să tragă chiulul şi să-i vândă braşoave despre cum au încercat dar nu s-a putut realiza vreun proiect, vreun plan bine pus la puct de el. Mai multă putere de a sistematiza informaţii, de a ordona proiecte, de a structura. Anul acesta pare perfect pentru el. Nu sunt excluse investiţiile financiare. Este posibil să aibă norocul să investească şi în imobiliare. Luni bune: septembrie şi aprilie. Mai dificile vor fi lunile martie, mai, decembrie. O terapie de prevenţie ar fi consumarea tuturor soiurilor de leguminoase( mai ales păstârnac, spanac, mentă) si fructe: pepene galben, piersici, mere, caise, smochine, rodii, migdale, nuci.

Sorin Lucian Ionescu, născut în Ajunul Crăciunului, hrănit cu evenimente de presă, tocmai a împlinit 44 ani. Îi urăm Sărbători fericite şi La Mulţi Ani cu sănătate! Anul personal 2011 are penru el o vibraţie 4, anul universal are tot vibraţie 4, cifra destinului său este 4 din 3 şi 1. Cum cifra 4 care este cifră norocoasă pentru el apare cu încăpăţânare concluzionăm că SLI-ul va depune eforturi uriaşe, va avea realizări adevărate, va atinge un fel de apogeu al carierei. Unii vor încerca să-l strunească, să-l pondereze, alţii vor fi fericiţi că are cine trage la jug. El va fi mulţumit când va observa rezultatele eforturilor sale. un an bun în care are şanse să se mai înoiască poate cu o maşină sau cu un teren pentru o casă... mai multă atenţie la sănătate îndeosebi în lunile ianuarie, octombrie, martie, mai şi decembrie.

Gheorghe Martin, cunoscut ca prefect al Constanţei, perfecţionist şi ca politician, atent la amănunte, sensibil şi orgolios, are parte de un 2011 care-i aduce o schimbare semnificativă, şansa unui nou început. O fi în politică? Indiferent încotro se va îndrepta el va fi aşa cum îl ştiţi, convingător, maleabil, greu de pătruns, dificil de înţeles, camarad adevărat, bun păstrător de secrete. Anul 2011 va fi unul al lungilor călătorii. Lună dificilă, aprilie. Mai nervos în iulie, mai prolific în august. Ar putea fi mai afectat de afecţiuni ale pielii .

Martin Eduart, deputat, tânăr, organizat, deosebit de norocos, inimă largă şi rece de cele mai multe ori, întâiul moştenitor al lui Gheorghe Martin, în 2011 are şanse mari să semneze contracte avantajoase, să cunoască persoane deosebit de influente, să înveţe să fie mai diplomat. Aţi observat că aici nu excelează. Trece printr-o perioadă în care acumulează experienţă şi bunuri materiale, în care inima este uitată undeva pe vreun ţărm uitat de mare, dar este încă influenţat de momentul crucial cu vibraţia 6, a responsabilităţii. Să-l bată gândul năstruşnic al însurătorii? E drept că mai bine se simte holtei. Schimbarea bate la geam undeva prin martie, îşi încearcă norocul şi-n decembrie viiotr aducând şi miros de aventură odată cu ea. în mai se izolează. În iunie are şansa de a câştiga bani, procese. Dureri puternice de cap şi căderi primejdioase în melancolie.

florin_mitroi_22.jpgFlorin Mitroi, primarul din Valul lui Traian, prietenul de nădejde şi şeful deopotrivă începe 2011 ceva mai remontat. Simte că dincolo de zidul durerii există cărări însorite. Va găsi o fereastră şi o cale potrivită. Va păşi mai hotărât. Se va simţi ceva mai în siguranţă. Va arunca la gunoi cârjele, va da piept cu viaţa. Mai energic, poate că va lucra mai bine mai singur, o perioadă. Uneori prea agresiv, alteori prea moale, întotdeauna raţional şi inventiv. Luni în care va reuşi să iasă din amorţeala sufletului vor fi ianuarie (bună pentru a semna contracte importante, pentru a negocia), februarie (foarte norocoasă, doar că va tinde să fie mai risipitor şi cu toane, poate pleca mai mult de pe acasă), martie (bună pentru a construi, a pune bazele uneor proiecte), în iulie poate câştiga orice dacă se zbate. Atenţie în august, inclusiv la sănătate.

Paul Brânză, şef peste ANR, candidat la şefia PDL filiala Constanţa, energic, sociabil, curajos, cooperant şi ordonat, are parte de un moment crucial (la 58 ani- adică din acest an) cu vibraţie 4. Îşi aranjează cu grijă proiectele, îşi ordonează priorităţile, are parte de bunuri de natură materială şi, are, desigur, foarte multă putere de muncă. Anul personal însă, 2011, are o vibraţie 9, pentru el. Nimic promiţător neapărat. Ideal ar fi să nu înceapă nimic nou într-un an cu o vibraţie care prevesteşte mai degrabă sfărşitul unei etape. Cum trece şi într-o perioadă a cărei vibraţie va fi tot 9 cu siguranţă va simţi nevoia să se retragă dintr-o serie de activităţi. Uneori va deveni nervos fără motiv, alteori va simţi nevoia să se scuture de tot ceea ce pare de prisos. Problema este că în acest viitor an apropae totul va fii oarecum prea mult, prea aglomerat, prea pe capul lui. Mai dificil în iulie şi septembrie.

Antonella Marinescu, parlamentar a cărei nevoie de recunoaştere publică şi de admiraţie, de dragoste, este vitală, are un profil numerologic oarecum echilibrat. Aventuroasă, curajoasă, nervoasă şi talentată graţie cifrei destinului 3, temperată, pragmatică, muncitoare, stabilă, perfecţionistă şi insensibilă prin cifra 4 a zilei de naştere. Important este să nimerească ce trebuie la momentul potrivit. Cum este o norocoasă prin excelenţă, se pare că-i iese totul aşa cum trebuie şi cum îşi doreşte. Anul 2011 va fi cu siguranţă mai bun decât 2010. îi va aduce ocazia de a îşi demonstra calităţi ca disciplină şi spirit practic, într-un proiect nou, într-o nouă formulă. Luni care o îndeamnă la acţiune şi care pot promite începutul unei afaceri, relaţii, al unui drum sunt aprilie şi septembrie. Norocul îi surâde în februarie şi noiembrie. Investiţiile financiare favorizate în iulie, perseverenţa şi munca ies la iveală în martie şi decembrie când îşi stabileşte lista cu obiective.

adrian-rapotan.jpgAdrian Rapotan, adjunct al lui Catană, în slujba Inspectoratului Judeţean de Poliţie, prin destin lider, şef, inventiv, raţional, încăpăţânat şi inventiv, dintr-un diplomat 2 şi un militar de carieră 8, în 2011, pare a fi cumva mereu pe câmpul de luptă. Vibraţia 8, altfel norocoasă pentru el, îi oferă însistenţă, atenţie deosebită, abilităţi tactice excelente, ambiţie nemăsurată, eficienţă, intoleranţă, nemilos, implacabil. Are şansa câştigării tuturor războaielor începute. Poate avea chiar noroc de bani. Mai greu în ianuarie şi octombrie. Mai norocos în aprilie dar şi mai dispus să se joace de-a viaţa. Muncă grea în mai. În iunie există şansa unor schimbări. Pot apărea afecţiuni gastro- intestinale şi ale tubului digestiv.

Amet Aledin, născut taman în ziua de 25 decembrie, tocmai a împlit 43 ani. La mulţi ani şi multe realizări! Anul 2011 îi aduce parcă mai multă nevoie de libertate dar şi mai multă adaptabilitate. În acest an se va mira şi el de puterea sa de convingere. Va fi totuşi mai neliniştit şi se va lupta cu o oarecare inconsecvenţă în promovarea proiectelor sale. va tinde să devină excesiv de înţelegător cu propria persoană, găsindu-şi scuze ori de câte ori se opreşte din drum. Aprilie este posibil să-l confrunte cu o dorinţă puternică de a se îndepărta de nişte amici, de a stopa nişte afaceri, de a încheia nişte socoteli. Schimbările ce ar putea interveni în 2011 ar putea fi uneori prea puţin plăcute. Ideea este că va reuşi să se adapteze oricărei situaţii. Foarte mult noroc dar şi foarte agitat şi impulsiv în iulie.

adrian-stan.jpgStan Viorel Adrian, primar la Techirghiol, a trecut peste momentele grele ale anului 2010. În anul următor curajul îl va îmboldi să facă gesturi năstruşnice, să întreprindă tot felul de proiecte aparent fără viitor, să deschidă fără teamă uşi aparent fără zăvor, cu cifru. Va da peste oarece piedici în aprilie, când o schimbare de atitudine a cuiva îi va crea o stare de angoasă, se va burzului la toţi cam prin august, când nimic nu va fi pe placul său şi nimeni nu-i va intra în graţii. Oricum un an în care se vor dezlega multe şi va porni motoarele, turându-le la maxim. Afecţiuni ale nasului, gâtului şi chiar ale plămânilor îl pot necăji.

Mariana Gâju, primăriţa ambiţioasă de la Cumpăna, în 2011 îşi va suma nişte riscuri, va ieşi în lumina reflectoarelor mai mult decât altădată (unii ar crede că mai mult nu se poate) va fi pe fază ori de câte ori cineva încearcă să o prindă nepregătită, va şti să dea replici, va fi mai curioasă. Va avea impresia că nimeni nu o ascultă şi va acorda mai mult timp lecţiilor date subalternilor şi sfaturilor pe care ei ar trebui să şi le însuşească şi să le urmeze. Uneori îi va fi tare dor de cămin, de familie, va simţi ca pe o povară toate acele dese deplasări atât de necesare. În august de pregăteşte o schimbare importantă, în februarie şi noiembrie se va zbate pentru nişte proiecte şi, are mari şanse să câştige, în ianuarie şi octombrie parcă nimeni nu-i va intra în graţii. Relaţii avantajoase şi mai multă diplomaţie în luna mai. Afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, chiar şi dureri reumatismale ar putea umbri viaţa Marianei Gâju.

ioan-ovidiu_brailoiu_10.jpgIon Ovidiu Brăiloiu, chipeş primar la Eforie, un melanj de autoritate, curaj, tiranie şi generozitate, filantropie, entuziasm, simţul umorului, drăgălăşenie şi deopotrivă ţâfnă, în 2011 va face totul pe-ndelete. Greu de crezut dar va deveni mai morocănos, mai tăcut, mai bosumflat. Uneori mai distant, mai sceptic, mai ascuns. Se va gândi cu tristeţe la un trecut în care a fost cu adevărat fericit, va deveni mai melancolic. În mod ciudat mai puţin comunicativ, se va plictisi mai repede de prezenţa celorlalţi. Se va izola dar va fi mai intuitiv. Dacă va da atenţie presentimentelor va şti de fiecare dată ce e mai bine pentru el. Vibraţia 7 a anului personal 2011 îi va aduce bucurii nesperate. Oricum tot ceea ce va întreprinde pare a urma un parcurs total diferit de cel preconizat. Totul se va rezolva dar pe alte căi, ai zice nebănuite. August îl ia prin surprindere. Banii par a veni în ianuarie şi octombrie dacă ştie să le pregătească terenul. Norocul îi surâde în mai când va afla nişte secrete importante. Poate că stările nervoase vor fi mai dese dar şi reuşitele. Ging-seng, foi de dafin, ştevie produse din orz, lămâi şi portocale de-l va sfătui cineva de bine, se va pomeni apostrofat cu simţul de răspundere caracteristic primarului Ovidiu Brăiloiu.

Constantin Chirilă, parlamentar veşnic preocupat, se va ocupa în mod exclusiv de tot ceea ce înseamnă comunicare, socializare, diplomaţie. Se va simţi în elementul său printre cei mulţi. Va traversa perioade relaxate de bună dispoziţie pentru ca brusc starea psihică să se modifice esenţial. Va fi mai categoric, îşi va face păreri de nezdruncinat. Va da dovadă de mai multă răbdare dar răzbunarea i-ar putea deveni mai cruntă. Poate intra în tot felul de organizaţii. Va fi remarcat şi lăudat. În mai va fi mai ciufut, în iulie se va lepăda de ceva ce-l deranjează.

Aidun- Haygan Curt- Mola, subprefect, tânăr şi luptător neânfricat, greu de bănuit, de aflat ce gândeşte, în anul viitor cuvântul de preferat: „îndrăzneşte!". Va îndrăzni să fie mai deschis, să lupte la vedere, să meargă fără premergător, să ţină sabia în faţă, să spună lucrurilor pe nume. Va avea nişte ocazii la care cu greu cineva ar putea renunţa. August nu va fi cea mai fericită lună a sa şi nici iunie. Suprasolicitarea din acest an a sistemului nervos are niscaiva remedii: somn, odihnă, linişte, Yoga.

Manuela Mitrea, categorică, sigură, organizată, având nevoie de scenă şi de recunoaşterea meritelor, altfel pragmatică şi realistă, în 2011 pare a îşi doza eforturile. Planurile sale se vor răsturna dar rezultatele o vor mulţumi. Totul se va desfăşura cu viteza melcului pentru ca, imdediat ce se va panica, toul să se rezolve neaşteptat. Ceva mai atentă la propria persoană, poate ceva mai egoistă. În acest an sensibilitatea va deveni alarmantă. Orice gest o va deranja, orice cuvânt o va putea îndepărta. Va trebui menajată. Ea în schimb nu va putea menaja pe nimeni. Va fi mai dură, mai diufută, ami greu de atins, de înţeles, de pătruns. Nu va înţelege nici ea ce-o va apuca aşa un dor de stat la palavre doar ea cu sine. Ea care se teme de singurătate va prefera să-şi asculte gândurile şi să-i pună pe fugă pe cei ce vor a depăna împreună amintiri. Luni mai greu de îndurat februarie şi noiembrie. În august poate ceva discuţii pe acasă. Banii ar putea fi programaţi să vină în ianuarie şi octombrie dar trebuie insistat.

Nicolae Cristinel Dragomir, CJC, vicepreşedinte, iute, neastămpărat, sociabil, năbădăios, inteligent, spiritual, convingător. Nimeni nu va reuşi să ştie ce pritoceşte. Altfel, prieten adevărat şi inventiv şi tolerant, suficient de răbdător până într-o zi te pocneşte de nu te mai ridici de jos. Anul 2011 îi aduce o schimbare, mai mult curaj, un drum desfundat, mai multă siguranţă de sine. Parcă mai liber, mai nestingherit, iluzia plăcută că este de capul lui. O transformare şi un debut al unor acţiuni în aprilie, călătorii, secrete şi ţopăială pe muchie de cuţit în februarie şi noiembrie, griji şi nervi şi relaţii destrămate în august. Prea mulţi nervi. Există remedii naturiste cu efecte uluitoare. Sigur ne va urî: pătrunjel, varză, morcov, păstârnac, ovăz, fulgi de ovăz, pâine de ovăz, ciuperci, pătrunjel, nuci, seminţe de chimen.

Ileana Cristina Dumitrache, mai ambiţioasă, mai neiertătoare, mai hotărâtă ca în 2011 să îşi ia revanşa. Nu va accepta sfaturi, nu va suporta aluzii, se va contrazice cu toţi, doar ea va avea dreptate. Oricum va ieşi învingătoare şi cu ceva mai mulţi bani strânşi în conturile sale. va suporta mai greu lunile ianuarie şi octombrie. Va fi mai greu de suportat în septembrie când toţi ar trebui să tacă în faţa ei. Va călători în aprilie şi va participa la tot felul de întâlniri simandicoase. se va afla pusă în situaţia de a alege şansa unei iubiri în iunie.

Alexandru Mazăre, a trecut peste obstacolele şi suferinţele anului 2010. Mai tăbăcit, mai exeprimentat, mai versat, după un an agitat, cu ceva suferinţă. În 2011 va fi mai sigur pe acţiunile sale dar şi mai încrezător în propria persoană. Poate ceva mai tiranic, tinzând să se comporte ca un veritabil comandant, singur dar în fruntea tuturor, pe câmpul de luptă. Lunile ianuarie şi octombrie propice semnării de contracte dar şi negocierilor avantajoase. În februarie şi noiembrie, va fi mai mult pe drumuri, va dezlega mistere, va merge la întruniri de taină. În martie şi decembrie stabileşte planul de luptă şi priorităţile. Ar putea face niscaiva investiţii avantajoase în bunuri imobiliare. Despre bani şi prosperitate financiară poate fi vorba în iulie. August nu va fi prea blând cu el. Se va simţi mai bine fizic dacă va îndrăzni să consume varză, ridichi, castraveţi, salată, pepene galben, patlagină, seminţe de rapiţă.

Nicolae Moga, agitat, norocos, secretos, în 2011. va fi sufletul petrecerilor, va simţi nevoia să atragă atenţia tuturor asupra sa. Va reuşi să fie fermecător. Oricum uneori va deveni prea îngâmfat, alteori exagerat de impulsiv, tot anul 2011 va fi risipitor. Vibraţia 3 a anului viitor îi va aduce multe realizări dar şi dureri de cap, creşteri bruşte ale tensiunii arteriale. În iunie doar norocul îl va salva din ghearele supărărilor puternice. Totuşi un control medical de rutină nu strică niciodată, mai ales dacă se pregăteşte pentru concediu. Banii ar putea ajunge la el în mai. Recomandate de specialişti sunt: salata, varza, ciupercile, ştevia, strugurii, sucurile de fructe, cicoarea.

Daniela Vlădescu, în 2011 va deveni un soi de Gică- contra dar şi de Hopa -mitică. Nu va conta cu cine se va certa, pe cine va ataca, ea ştie că are dreptate şi se va război chiar şi cu morile de vânt. Nu contează dacă tot spunând ba nu, se va contrazice şi cu sine. Cert este că va deveni şi mai insistentă, şi mai nerăbdătoare, mai intolerantă, mai eficientă în a se răzbuna. Se va culca cu gândul la planul de luptă pentru a doua zi şi se va trezi cu platoşa pe ea. Sigur, uşor nu îi va fi în ianuarie şi octombrie, când unele finaluri neaşteptate o vor necăji.

Cristian Gheorghe Darie, este genul de om pe care mai bine ţi-l faci prieten, căci îl poţi lesne îndrăgi. Mai rămâne să te placă şi el. Nici indiferenţa lui nu este nefavorabilă, e chiar mai bine. Este tipul care odată pornit nu mai poate fi oprit. În numerograma zilei de naştere apar două linii complete importante: a hotărârii şi a voinţei. Nu vă amăgiţi, nu înseamnă deloc acelaşi lucru. E tot ceea ce poate fi mai bun pentru cineva şi mai periculos pentru duşmani.În 2011 pare să construiască, să se asigure, să consolideze, poziţii, acţiuni, proiecte, afaceri. E de bine. Mai complicată va fi luna mai când îl va bate gândul să renunţe la cineva care-l necăjeşte şi-l cam deranjează. În aprilie şi bănuţii îl iubesc mai mult. Septembrie bună pentru investiţii. Dacă vrea să înceapă ceva este perfect în iunie dar şi in ianuarie şi octombrie. Negocieri cu succes în iulie.

Corina Martin, nu se dă bătută nici în 2011 ci va combate mai abitir orice încercare de a i se înfrâna pornirile curajoase. Se va lua la trântă cu orice necaz, va avea iniţiativă şi multă putere de muncă. Va deveni atentă la detalii şi hotărâtă să câştige războaie şi bani. Unele relaţii i se vor părea de prisos şi va renunţa la ele, prin ianuarie şi octombrie. Ba chiar va suferi în aceste două luni. Va hotărî care-i sunt priorităţile în luna mai când este posibil să-şi cumpere ceva de valoare. Briza ce aduce schimbarea se simte în iunie, iar în august se va retrage în sine pentru a face o analiză a pierderilor de război şi a îşi obloji eentualele răni. În septembrie este iarăşi pe baricade.

Constantin Matei, ajutat de vibraţia anului universal 2011, va munci cu spor, va avea realizări legate de necocieri, de tot ceea ce înseamnă acţiuni sau procese. Va vorbi mult şi frumos şi cu spor. Va fi în elementul său şi va duce tratative cu succes răsunător. Mai modest în acest viitor an, dar şi mai vulnerabil, cooperant dar deosebit de emotiv, deşi nimeni nu va observa. Va înţelege întotdeauna cele două variante, va reuşi să observe celşe două feţe ale unei probleme. Se va decide mai greu. Va tinde să-şi lase colaboratorii să fie felicitaţi pentru realizările sale. În iulie va ajunge cumva la capătul puterilor şi va răbufni, distrugând nişte relaţii. Luna mai îi aduce discuţii în particular cu divinitatea şi o stare sufletească deosebită, mai irascibil dar şi mai intuitiv. Şansele unor câştiguri financiare vor fi crescute în iunie. În februari şi noiembrie va fi deosebit de rece, calculat, va sistematiza totul, va programa orice pas urmează să îl facă. Dacă ar renunţa pentru o perioadă îndelungată la carnea roşie s-ar simţi mult mai bine.

Paul Bocănete, în 2011 va fi mai norocos decât este în mod deosebit. Pare-se cine împarte cărţile a avut mână bună. Nu prea mă pricep eu la astfel de jocuri dar cred că m-am exprimat corect. Cineva, de sus, nu ştiu cât de sus, îl apără de multe necazuri. Nu-l fereşte de nervi şi de atacurile de panică ori hipertensiune. Un control amănunţit este întotdeauna binevenit. Este posibilă o avansare, acolo, pe o scară ierarhică secretă. Bani mai mulţi, în mai. Deşi, pentru el niciodată nu sunt suficienţi. Cu o cifră a destinului 8, întotdeauna este loc de mai bine. Iunie este o lună pentru plecat în concediu, nu pentru afaceri sau negocieri. Este mai dificilă. Dacă vrea să demareze niscaiva afaceri lunile potrivite sunt februarie, iulie şi noiembrie. Bine ar fi să consume cât mai des ardei, usturoi, ceapă, hrean, praz, muştar (semniţe), pelin, suc de urzici. Şi ar trebui să renunţe la mâncarea cu multă grăsime.

Numerologia există chiar dacă noi vrem sau nu să recunoaştem. Ea ne arată tot ce trebuie dacă o întrebăm. Altfel, nu dă buzna în viaţa nimănui. A fost lăsată pentru cei ce vor să descopere, să afle mai mult despre ei, despre cei de lângă ei. Învăţând s-o întrebi poţi găsi răspunsuri de multeori necunoscute. Îndrăzniţi, nu a dezamăgit pe nimeni!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii