Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numărul 72 al revistei Vinul.Ro, lansare specială Degustări rafinate la restaurantul Fabaria din Constanţa

ro

23 Apr, 2014 18:06 2908 Marime text
Restaurantul Fabaria din Constanţa va fi gazda unui eveniment special. Miercuri, 30 aprilie, va avea loc lansarea numărului 72 al revistei Vinul.Ro. Evenimentul face parte din Turneul de lansări Vinul.Ro powered by Casa de Vinuri Cotnari.

După Braşov, Cluj şi Iaşi, Turneul de lansări Vinul.Ro powered by Casa de Vinuri Cotnari se opreşte pentru un pahar de vin la Constanţa. Vedetele serii vor fi Busuioaca de Bohotin Domenii, Feteasca Albă Colocviu la Atena, Tămâioasa Românească Colocviu la Roma 2011, Grasa de Cotnari Colocviu la Moscova şi Feteasca Neagră Domenii 2012. Cei interesaţi sunt invitaţi şi aşteptaţi să „cunoască” divizia premium a marelui producător de vinuri din nordul Moldovei, la un „pahar de discuţii” amicale având ca temă universală  vinul, începând cu ora 19.00, miercuri, 30 aprilie. Intrarea la eveniment se face prin achiziţionarea unui număr al revistei Vinul.Ro, contra sumei de 20 de lei. Acest lucru presupune un act de susţinere a culturii tipărite a vinului. În preţ sunt incluse degustarea vinului şi bufetul. Aşadar, participanţii la eveniment vor avea ocazia să ia parte la degustări, discuţii şi distracţie alături de prieteni, la restaurantul Fabaria, pe strada Sarmisegetuza, nr.5.

Turneul de lansări Vinul.Ro powered by Casa de Vinuri Cotnari se desfăşoară sub sloganul „Intră şi tu în lumea Vinul.RO”. Evenimentul a debutat în luna ianuarie şi îşi propune să ajungă în cât mai multe oraşe şi să interacţioneze direct cu iubitorii de vin din toată ţara. Vinul.Ro înseamnă cea mai mare comunitate online a iubitorilor de vin din România, dar şi o revistă de educaţie despre vinuri şi lifestyle cu distribuţie naţională. Concursul de vinuri cu juriu internaţional „Premiile de Excelenţă Vinul.Ro” este unul dintre cele mai importante evenimente organizate de această echipă.

Sursa foto: vinul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii