Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Nu vă aventuraţi în valurile mării! Autorităţile reiau căutările turistului dispărut la Neptun

ro

19 Aug, 2014 07:54 2347 Marime text
Scafandrii vor relua, la ora 8.00 căutările trupului turistului care se presupune că s-a înecat, ieri, în staţiunea Neptun. Un echipaj al Agenţiei Române de Salvare de Vieţi Omeneşti pe Mare (ARSVOM) şi unul al ISU Dobrogea vor cerceta zona în care a dispărut turistul, dar se vor scufunda şi în larg, deoarece curenţii puternici puteau transporta trupul departe de coasta mării.
 
Bărbatul dispărut are 46 de ani şi este din Dej, judeţul Cluj. Salvatorii spun că misiunea este una extrem de dificilă, pentru că marea continuă să fie agitată, cu valuri mari, curenţi rapizi şi, evident, vizibilitate redusă în adânc.
 
Salvamarii fac un nou apel către turişti să nu se aventureze în apa mării departe de mal, pentru că şi astăzi marea este agitată, iar orice gest de bravură se poate solda cu rezultate tragice. Pe lângă omul dispărut, doi oameni s-au înecat, ieri, pe litoral, iar alţi şapte au fost la un pas de moarte după ce s-au aventurat în valuri, însă au fost recuperaţi din ghearele morţii de salvamari.

UPDATE
După ore de căutări, scafandrii şi nava ARSVOM au revenit la mal fără niciun rezultat. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii