Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gorghiu, despre revizuirea Constituției „Nu se poate negocia cu PSD”

ro

30 Apr, 2015 20:22 1703 Marime text
 
Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, la o dezbare organizată de TNL, pe tema Constituției că în această legislatură nu se mai poate negocia cu PSD pe Constituție.

Gorghiu admite că reforma constituțională nu se mai face în acest an, informează B1 TV.

„Revizuirea Constituției este, în viziunea PNL, o temă importantă, este o temă importantă nu doar pentru că se numește legea fundamentală.

Faptul că Victor Ponta a primit o lecție dură la momentul noiembrie 2014, nu ar trebui să se termine aici. Gravitatea situației se reflectă însă în altceva: un om, prin voința sa, și partidul aflat la guvernare au deturnat sensul și voința oamenilor. Gravitatea în sine a faptului este una pe care statul român ar trebui să o rețină pentru a nu mai lăsa să se întâmple.

Credeți că astăzi este loc să discuți cu PSD o revizuire a Constituției? Victor Ponta și PSD nu mai pot fi parteneri în ideea de revizuire a Constituției. Este adevărat că acest fapt va întârzia revizuirea Constituției, dar pentru o Constituție este nevoie de consens, dar cred că în acest moment nu putem să ne așezăm la masă cu oameni care au încercat prin instituțiile statului să își impună punctul de vedere împotriva voinței cetățenilor.

Cred însă că PSD poate deveni un partener credibil doar dacă se așează la masă cu o serie de lideri care nu au probleme în respectarea procedurilor democractice, dar credeți că au așa ceva?”, a declarat Alina Gorghiu.


Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii