Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu rataţi ultima seară! Balet, „Hades şi Persefona“ – o legendă de suflet şi Ionuţ Micu închid Caruselul COOLtural!

ro

04 Sep, 2016 14:08 2176 Marime text
Ultima zi a Festivalului Verii 2016 – Caruselul COOLtural a fost gândită în mod special de organizatori, în aceeaşi formulă în care v-aţi obişnuit. Dans, teatru şi dans, şi muzică excelentă, diseară, de la ora 20.00, în Piaţeta Casino din Mamaia. Intrarea este liberă!
 
Seara se va deschide cu o Gală de balet, în care vor evolua solişti ai Operei Naţionale Bucureşti şi balerini din Constanţa, în coregrafia renumitei Stela Cocârlea.
 
Spectacolul-eveniment „Hades şi Persefona – o legendă despre tenebre şi lumină“, ce reinterpretează una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste ale lumii, realizat de studenţi şi profesori ai Facultăţii de Arte a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, în regia prof.univ.dr. Daniela Hanţiu şi conf.univ.dr. Alina Cristea, vă provoacă la... emoţie, muzică excelentă şi dans aşa cum n-aţi mai văzut. Spectacolul a primit Premiul Juriului la Festivalul de Teatru Godot, din acest an, de la Bucureşti.
 
Seara se va încheia cu magistralul concert al lui Ionuţ Micu & White Nights Band, un regal auditiv pentru toate gusturile şi vârstele. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii