Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu mai are voie să joace rugby... 99 de ani!

ro

05 Apr, 2016 16:34 1289 Marime text
 
Pilierul echipei argentiniene Pucara Rugby, Cipriano Martinez, a primit interdicție de a mai juca timp de 99 de ani, după ce și-a lovit un adversar cu piciorul în cap, într-o partidă din campionatul intern. Informația a fost apărut pe site-urile internaționale de specialitate.
 
Sancțiunea a venit chiar din partea propriului club, fiind luată după ce Martinez i-a aplicat o lovitură cu piciorul în figură lui Juan Masi, jucător din linia a doua a echipei San Albano, într-o grămadă spontană, în timpul meciului din weekend-ul trecut dintre cele două formații.
 
Potrivit agerpres.ro, incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi, jucătorul lovit a fost scos urgent de pe teren, însă el se află în afara oricărui pericol. De asemenea, Martinez a primit cartonașul roșu și a fost eliminat, meciul fiind câștigat de San Albano cu 30-28.
 
''Pucara Rugby Club condamnă comportamentul nesportiv al jucătorului său și își cere scuze atât față de sportivul care a fost lovit, față de clubul acestuia și față de rugby, în general'', se arată într-un comunicat.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii