Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Băsescu „Nu mă simt abandonat de către fratele meu” (video)

ro

28 Apr, 2015 17:19 2359 Marime text
 
Mircea Băsescu, aflat în arest la domiciliu, a dezvăluit astăzi, într-un interviu acordat România TV, că vorbeşte des cu fratele său, fostul preşedintele Traian Băsescu, şi nu se simte abandonat de către acesta. Mircea Băsescu a negat totodată că a luat bani de la Bercea. 

Mircea Băsescu a acordat un interviu pentru România TV, în care a vorbit despre relaţia cu fratele său, spunând că nu se simte abandonat de către acesta. „În niciun caz", a spus Mircea Băsescu. Acesta a precizat că nu are interdicţie să vorbească cu membrii familiei sau cu fratele său, fostul preşedinte Traian Băsescu, având doar interdicţia de a nu lua legătura cu membrii familiei Bercea.

Mircea Băsescu a mărturisit că vorbeşte des cu Traian Băsescu. „V-am spus că vorbesc destul de des. Întotdeauna am avut ce să vorbesc cu fratele meu", a precizat Mircea Băsescu.

Întrebat dacă se aşteaptă să vină la Constanţa, Mircea Băsescu a răspuns: „A făcut exact ce trebuia să facă. Ceea ce mă aşteptam să facă. Ceea ce trebuia să facă un preşedinte şi apoi un fost preşedinte de stat".

Pe de altă parte, Mircea Băsescu a fost întrebat dacă regretă ceea ce s-a întâmplat în trecut şi dacă ar vrea să schimbe ceva având în vedere că a ajuns în arest preventiv şi, ulterior, în arest la domiciliu.

„În niciun caz nu regret că am botezat o ţigăncuşă, nu regret şi o voi face ori de câte ori voi fi solicitat să o fac.", a răspuns Mircea Băsescu.

Nu în ultimul rând, acesta a negat că a luat bani de la Bercea şi că a promis acele intervenţii.

„Nu am primit bani de la Bercea, de la familia lui Bercea, nu am cerut niciodată bani de la ei şi nici nu aveam cum să vorbesc cu un judecător sau cu cineva de la ei de la Craiova. Nu cunosc pe nimeni în Craiova", a mai precizat Mircea Băsescu.






Sursa: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii