Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu îl cunoaşte pe cel care l-a reclamat la DNA Denunţătorul lui Mazăre este din Constanţa. Patron de ziar

ro

12 Apr, 2014 04:30 2767 Marime text
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost, ieri, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie pentru a i se prezenta termenii controlului judiciar la care va fi supus, potrivit deciziei instanţei, informează România TV.
În legătură cu dosarul său de la DNA, Mazăre a spus că acesta a pornit de la o plângere penală depusă de către patronul unui ziar pe care nu îl cunoaşte şi cu care nu s-a întâlnit niciodată.
"Am citit plângerea făcută de un cetăţean din Constanţa că Elan Schwartzenberg mi-a prezentat, de-a lungul timpului, diverşi oameni de afaceri din Israel şi aş fi luat eu comisioane. Oamenii ăştia au construit în Constanţa un spital, două malluri, drumuri, locuinţe pentru tineri. Ca instituţiile statului să vizeze investitorii într-o zonă în care creează locuri de muncă nu e în regulă", a mai spus Mazăre.
Totodată, potrivit telegrafonline.ro, primarul Constanţei a subliniat faptul că stenogramele de la dosar au fost lăsate de procurori să ajungă şi în presă, că procurorii nu i-au lăsat nici pe el şi nici pe avocaţi să studieze îndeaproape dosarul înainte de intrarea în şedinţa de la Înalta Curte.
Aşa se face că Mazăre nu a putut să afle exact cine e denunţătorul: „Procurorul a fost aşa de bună-credinţă că zece zile nu ne-a lăsat să citim dosarul, dar din referat am aflat, din ce am văzut eu acolo în boxă două minute, că este o plângere de la un cetăţean şi, parcă, cred că era ăla de la UPS, în care asta se spunea - că Elan îmi aduce investitori israelieni şi eu îi sprijin, motiv pentru care îmi iau ciubuc de la israelieni“, mai precizează telegrafonline.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • misu 12 Apr, 2014 19:43 Mazare scuteste-ne, gata nu ne mai trebuiesti, si nici nu ne-ai reprezentat, pana acum cu demnitate