Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vlad Filat "Nu este păcat că Ponta a pierdut președinția, este o mare realizare că Iohannis a câștigat"

ro

07 Mar, 2015 22:34 1729 Marime text
Klaus Iohannis este un președinte bun pentru România și un președinte bun pentru Republica Moldova, a declarat Vlad Filat, președintele PLDM, la televiziunea publică TRM, informează unimedia.info, preluat de rtv.net.
 
"Nu este păcat că Ponta a pierdut președinția, este o mare realizare că Iohannis a câștigat. Klaus Iohannis este un președinte bun pentru România și un președinte bun pentru Republica Moldova. Asta pentru că relațiile României cu Moldova vor avea stabilitate, iar procesele inițiate de un președinte Băsescu vor avea continuitate", a afirmat Vlad Filat.
 
Mai mult, liberal-democratul a mai spus că sprijinul pe care îl oferă Occindentul nu este pentru un partid politic sau altul, ci pentru Republica Moldova.
 
"Europenii privesc lucrurile într-o manieră pragmatică, fără emoții, noi avem o încărcătură puternică emoțională, după care venim cu abordarea pragmatică. Pentru Occident, importantă este calitatea actului de guvernare, iar pentru noi foarte importante sunt nuanțele. Și eu cred că este deocamdată justificat. Sprijinul pe care îl oferă Occindetul este nu pentru o persoană sau alta, nu pentru un partid politic sau altul, ci pentru Republica Moldova", a conchis politicianul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii