Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu aveau salvamar calificat! Sancţiuni financiare pentru hotelul în care copilul de cinci ani şi-a pierdut viaţa

ro

21 Aug, 2015 17:20 1916 Marime text
Hotelul din staţiunea Venus, în care copilul de doar cinci ani a căzut zilele trecute în piscină, nu avea salvamar calificat, postul fiind desemnat unei persoane fără atestat de salvamar. De asemenea, menţionăm că, la ora la care a avut loc nefericitul incident, persoana desemnată să acorde primul ajutor nu se afla în orele de program.
 
Informaţia a fost confirmată de Autoritatea Națională pentru Turism (ANT). În consecinţă, s-a dat o sancţiune în valoare de 20.000 de lei. 

Copilul mort la piscină era fiul unor turiști sosiți din București. Se pare că micuțul se juca pe terasa unității, iar la un moment dat a dispărut. Părinții i-au sesizat dispariția și au cerut ajutorul reprezentanților hotelului. 

Un alt turist le-a spus că l-a văzut la piscina. Când au ajuns acolo, părinții și-au văzut copilul în apă. Micuțul a fost scos de un turist și a fost chemată imediat ambulanța. Medicii sosiți la fața locului s-au luptat să-l readucă la viață.  Ba chiar l-au transportat și la Spitalul din Mangalia. Din nefericire, toate eforturile medicilor au fost sortite eșecului. 

Sursa foto: www.realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii