Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu ai idei? Iată mesajele pe care le puteţi trimite astăzi de Sfântul Nicolae

ro

06 Dec, 2015 13:04 2962 Marime text
 
Dacă vreţi să faceţi urări de Sfântul Nicolae apropiaţilor care îşi serbeayă onomastica dar sunteţi lipsiţi de imaginaţie pe moment şi nici nu doriţi să transmiteţi mesaje cordiale, noi venim cu câteva sugestii în această privinţă.
 
„În ultimii ani, Moș Nicolae a venit la mine cu… dragoste şi speranță… El știe că nu sufăr dacă nu vine încărcat cu daruri pentru cizmulițele mele. Sunt norocoas doar să știu că el există şi că îi face pe apropiații mei fericiți. Tu ești unul dintre ei? L-am trimis aseară pe moș la tine, să-ţi sufle în ureche fericirea.”
 
„Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tău încă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te că este același care are grijă să vină la tine de fiecare dată. La mulți ani!”
 
„Lustruiește-ţi ghetele şi după… mergi la culcare! Nu contează că ești singur… Moș Nicolae va veni şi îți va pune în ghetuțe doar zâmbete şi voie bună… să le împarți apoi în stângă şi în dreapta. Şi eu o să vreau un zâmbet! Să-mi păstrezi unul!”
 
„Surpriză! Anul acesta Moș Nicolae nu ţi-a adus mai nimic… doar pe mine, un suflet rătăcit şi singur, ce așteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald.”
 
„Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… multă dragoste!”
 
„Cremă de pantofi, perie de lustruit, ghete noi… păcat că nu ai fost cuminte! Mulțumește-te cu mine!”
 
„Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseară la tine în căsuță, să-ţi las un dar simbolic acolo în ghetuță, dar te-am văzut dormind şi atunci ţi-am lăsat un pupic dulce pe obraz. Moș Nicolae.”
 
„Chiar trebuie să-ti cureţi ghetele, acum nu mai ai nicio scuză!”
 
„Astăzi, de ziua ta, Moş Nicolae ţi-a adus o nuia…. păcat că nu ai fost cuminte! Multumeşte-te cu mine!”
 
„Îţi urez să ai o viaţă senină ca răsăritul de soare iar sufletul să-ţi fie curat ca neaua. Îţi urez o zi de neuitat şi un călduros La Mulţi Ani! ”



Sursa foto: bebelu.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii