Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Novikov Romania poate organiza campionatul International de Unifight

ro

10 Jul, 2010 22:23 1868 Marime text
s.novikov.jpgÎn cursul conferinţei de presă organizata la hotel Amfiteatru din Olimp, Mangalia, Serghei Novikov, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Amatori Unifight (FIAU), aflat în vizită în România însoţit de Secretar General FIAU Tatiana Nesynova, a declarat că România are toate şansele să organizeze Campionatul Mondial de Unifight 2010.

olimp.jpgDincolo de nivelul ridicat al sportivilor pe care Novikov i-a întâlnit la Olimp, printre care Daniel Asaftei, Cristian Bosta, sportivi ai Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", ambii pregătiţi de prof. George Ungureanu şi medaliaţi cu aur la Dinamoviada de Unifight 2010, Novikov a apreciat ospitalitatea românească a litoralului nostru.

s.novikov2.jpgDupă întâlnirile programate la începutul săptămânii viitoare cu Doina Melinte, Elisabeta Lipa, Federaţia Româna de Unifight, complexul Romexpo, va fi stabilit dacă România îndeplineşte condiţiile pentru a organiza cel de-al XI-lea CM de Unifight, concomitent cu serbarea a 10 ani de existenta a Federaţiei Internaţionale de Unifight.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii