Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noutăţi editoriale în 2015

ro

02 Jan, 2015 14:13 2134 Marime text
Mircea Cărtărescu, Lucian Boia şi Vladimir Tismăneanu, sunt câteva dintre numele ce promit apariţii editoriale noi în acest an. Volumul "Scrisori pentru Vera", de Vladimir Nabokov, dar şi o serie de romane politice - la 25 de ani de la abolirea sistemului comunist - se numără printre noutăţile editoriale pregătite pentru anul 2015.

Astfel, Humanitas împlineşte 25 de ani de la înfiinţare, în acest an, iar calendarul editurii se anunţă "unul cu o configuraţie aparte, simbolică şi aniversară". "Sărbătorim 25 de ani de la înfiinţarea editurii Humanitas, aşa încât tot ce vom face - cărţile, audiobook-urile şi eBook-urile noi, lansările, concursurile, conferinţele - totul va sta sub semnul acestei aniversări. Va fi un an în care, împreună cu autorii şi cu cititorii noştri, vom povesti despre primul sfert de secol de cărţi Humanitas (peste douăzeci de milioane!) şi vom căuta să ducem povestea mai departe prin cărţile anului 2015", a declarat, pentru MEDIAFAX, Lidia Bodea, directorul general al editurii Humanitas.

Şi editura Polirom are o serie de surprize pregătite pentru anul 2015. Anul editorial 2015 este al romanului politic la editura Cartea Românească.

Sursa foto: hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii