Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul prefect al Constanţei a depus jurământul (galerie foto+video)

ro

03 Mar, 2016 15:39 3201 Marime text
În aceste momente, are loc ceremonia de învestire a lui Adrian Viorel Nicolaescu în funcţia publică de prefect al judeţului Constanţa.

„Este un moment solemn astăzi. Cu ceva timp în urmă, am depus acest jurământ de credinţă şi în calitate de subprefect. Ca instituţie, ca reprezentant al Guvernului în teritoriu, obligaţia noastră este să respectam legea şi să fim în slujba cetăţenilor. Pot să mă angajez că administraţia publică judeţeană Constanţa, în frunte cu Prefectura, va da un semnal pozitiv privind aplicarea legilor", a spus noul prefect. „Am avut o primă discuţie cu fostul prefect, care m-a pus la curent cu acţiunile prefecturii”, a mai precizat acesta.

 
Nicolaescu l-a invitat la prezidiu pe fostul prefect Ion Constantin, pentru a spune câteva cuvinte.

„Am încrederea că în ceea ce priveşte activitatea instituţiei noastre va fi o continuare a ceea ce am început. Anul 2016 vine cu o încărcătură net superioară. Au fost multe lucruri pe care le-am îndreptat şi sunt sigur că noul prefect va continua cele începute. Vă asigur, domnule prefect, că veţi avea în mine mereu un partener", a spus Ion Constantin.

 

Menţionăm că directorul general al Direcției Generale pentru Îndrumarea și Controlul Instituției Prefectului din Ministerul Afacerilor Interne, Constantin Mihart, a fost cel care a dat citire ordinului de numire.


UPDATE 1, ora 15.51
 
Noul prefect este felicitat de către excelenţele sale consulii republicilor Turcia şi China de la Constanţa, dar şi de către şefii de deconcentrate din jdueţul Constanţa. La final acesta a fost întţmpinat cu căldură de foştii (şi actualii) colegi din Prefectură.  



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii