Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie de ultimă oră a Primăriei Constanța Noul organizator al Revelionului 2018 este Asociația Best Events

ro

14 Dec, 2017 18:03 6592 Marime text
Municipalitatea a decis descalificarea Asociației Descoperă Constanța, desemnată inițial organizator al Revelionului 2018. Motivul ar fi un litigiu financiar dintre asociație și un furnizor în cadrul unui alt eveniment. Informația a fost confirmată de viceprimarul Costin Răsăuțeanu.

Asociația Best Invents pierduse inițial licitația de proiecte organizată de municipalitate.

Fondurile nerambursabile puse la dispoziție pentru Revelion 2018 se ridica la 600.000 de lei.

Best Events a fost fondata în 2011. Președintele fundației este Cristian Talpău iar ceilalți membri fondatori sunt Doru Huzum și Andrei Mihail Negriloaia.

Victor Maxim, director executiv la Asociația Descoperă Constanța nu a dorit să facă declarații în această speța. A spus doar că așteptă în scris de la comisia de evaluare, motivarea descalificării, iar abia apoi vor face precizări.

Descoperă Constanța îi are ca fondatori pe Dorina Maxim, Cristian Mihai Bocai și Daniela Alexa.

Purtatorul de cuvânt al primăriei, Ionela Bărboi a declarat că: ”Decizia descalificării a fost luată în această săptămână, ca urmare a faptului că Asociația Descoperă Constanța nu și-a dus la îndeplinire corespunzător contractul anterior, respectiv cel pentru organizarea Revelionului 2017. Prin urmare, evenimentul din acest an va fi organizat de Best Event”, a precizat aceasta.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii