Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul Mercedes-Benz Clasa A a fost lansat astăzi la Constanța

ro

13 Oct, 2012 15:42 2307 Marime text
mercedes.jpgTiriac Auto a lansat astăzi la Constanța noul Mercedes-Benz Clasa A, în cadrul Roadshow-ului ”Pulsul unei noi generații”. Evenimentul se va desfășura până marți, 16 octombrie, inclusiv. Mai multe autoturisme Noua Clasă A așteaptă potențialii clienți și iubitori de Mercedes-Benz în fiecare zi din perioada menționată, la Maritimo Shopping Center (bdul. Aurel Vlaicu), în intervalul orar 12.00 - 19.00 (astăzi) și 10.00 - 19.00 (mâine, luni și marți).
Organizatorii pun la dispoziția participanților un program complet: sesiuni de test-drive, prezentări de produs, consultanță tehnică din partea reprezentanților de la centrele autorizate Mercedes-Benz, dar și acțiuni de divertisment (sesiuni foto inedite, artă graffiti, loc de joacă pentru copii), care surprind cel mai bine spiritul noii generații, al cărei reprezentant de seamă este chiar noul Mercedes-Benz Clasa A.
Participarea la eveniment se face pe bază de înscriere, pe site-ul http://www.mercedesmagazine.ro/mbc/roadshow/desktop/tiriac.html sau direct la standul Mercedes-Benz amplasat în locație.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii