Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Noul Guvern, anunţat în aceeaşi zi cu bugetul pe 2015

ro

02 Dec, 2014 16:30 1753 Marime text
Noul Guvern ar urma să fie anunţat la data de 19 decembrie, odată cu prezentarea proiectului pentru bugetul pe 2015, informează Realitatea TV.
 
Potrivit Mediafax, premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, că UNPR, PC şi PLR vor avea câte două portofolii de miniştri, el arătând că nu a discutat cu liderul PLR Călin Popescu Tăriceanu care anume vor reveni acestei formaţiuni, scrie .

 „Am avut o discuţie azi cu domnul Tăriceanu legată de buget şi de coaliţie, dar nu a cerut domnul Tăriceanu nici patru funcţii, nici ce anume funcţii”, a spus Ponta.

El a spus că PLR va primi categoric portofolii, în conformitate cu principiul de funcţionare al coaliţiei de guvernare.

Potrivit unor surse politice, restul portofoliilor în viitoarea structură guvernamentală urmează să revină PSD într-o formă comasată.

UPDATE, ora 16.38
Premierul Victor Ponta a declarat că va merge în Parlament cu noua structura a Guvernului imediat după data de 13 decembrie, potrivit B1 TV.

„Aleșii PSD au dat vot unanim pentru continuarea guvernării. Asta înseamnă că venim cu bugetul, pe 10 decembrie îl terminăm la Guvern și în jur de 14 decembrie intră în dezbaterea Parlamentului”, a spus premierul.

„Venim în acea săptămână cu noua formulă de Guvern, pe 13 e ziua în care UDMR decid că nu mai participă cu miniștrii la guvernare, ei au zis că vor vota structura bugetului, asta înseamnă că imediat după 13 decembrie putem să venim cu noua structură. Noua variantă a Guvernului va avea o formă restructurată, din care să facă parte cu câte două portofolii colegii de la UNPR, PC și PLR”, a mai spus Victor Ponta, informează B1TV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii