Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul director general al CNAIR ar putea fi Ștefan Ioniță

ro

13 Jan, 2017 17:04 1821 Marime text
Noul director general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) ar putea fi Ștefan Ioniță, informează Agerpres.

Acesta îl va înlocui pe Cătălin Homor, revocat din funcție în urmă cu două zile din cauză că s-au constatat deficiențe de gestionare a activităților companiei din ultima perioadă.

„Acum se discută în Consiliul de Administrație (al CNAIR — n. r.). Este un inginer tânăr, este din companie, a fost director tehnic și calitate, știe proiectele", au spus sursele.

Membrii Consiliului de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au decis, în ședința de marți, revocarea din funcție a directorului general al CNAIR, Cătălin Homor, pe motiv că au constatat deficiențe de gestionare a activităților companiei din ultima perioadă, informează, miercuri, Ministerul Transporturilor (MT).

„În data de 10.01.2017, Consiliul de Administrație al CNAIR s-a reunit la solicitarea Adunării Generale a Acționarilor pentru a analiza activitatea și realizarea obiectivelor contractului de mandat al directorului general Cătălin Homor. În cadrul ședinței, membrii Consiliului de Administrație au constatat deficiențe de gestionare a activităților CNAIR din ultima perioadă și au decis revocarea din funcție a directorului general", spune MT, miercuri, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a dispus Corpului de Control să efectueze la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) o verificare a existenței mijloacelor și materialelor necesare deszăpezirii (utilaje speciale și starea de funcționare a acestora, stocuri de material antiderapant și combustibil), a situației contractelor cu societăți private pentru deszăpezire și a modului de fundamentare a ordinului privind utilizarea nisipului la deszăpezire.

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut, sâmbătă, ministrului Transporturilor să trimită Corpul de control la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și să ia toate măsurile legale pentru demiterea directorului general al companiei, Cătălin Homor.


Sursa foto: Facebook CNAIR
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii