Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nouă miliarde de euro pentru şoseaua expres Constanţa - Brăila

ro

23 Dec, 2015 14:47 2052 Marime text
Nicolae Moga, senator de Constanţa în Colegiul 2, îşi prezintă, în aceste momente, raportul privind activitatea parlamentară în anul 2015. Potrivit Legii 96/2006, parlamentarii au obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe probleme care interesează.
Unul dintre proiectele majore în care s-a implicat în Colegiul 2 pe care îl reprezintă este cel privind branşamentul de gaze. În anul 2016, toate localităţile care fac parte din acest colegiu şi care au demarat un astfel de proiect vor finaliza aceste investiţii. 

Un al doilea mare proiect este cel privind construirea reactoarelor 3 şi 4 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă, iar cel de-al treilea proiect este cel privind legătura rutieră a judeţului Constanţa cu restul ţării peste Dunăre.

Podul care lege Silistra de Călăraşi este în studiu de fezabilitate. "Până acum nu am reuşit să ne înţelegem cu bulgarii. De asemenea, vom vedea şi dacă vom face şoseaua expres Constanţa - Brăila. Proiectul este finanţat deja. Sunt nouă miliarde de euro din fonduri europene. Am ţinut ca cea mai importantă şosea din colegiul meu să fie finalizată - DN3. Este un proiect finalizat de luna trecută Murfatlar - Ostrov. Este una dintre cele mai frumoase şosele". 

Senatorul Moga mai spune că a ţinut foarte mult să fie făcută "o şosea de centură Eforie Nord - Eforie Sud pentru că aici se fac cele mai multe blocaje. Bani sunt, proiectul există, mai trebuie reabilitate unele aspecte privind exproprierile".


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii