Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noua lege a achizițiilor publice discutată astăzi în Parlament

ro

29 Oct, 2015 08:00 1161 Marime text
 
Astăzi la Palatul Parlamentului, Forumul Achizițiilor Publice va discuta despre noua lege a achizițiilor publice și eficientizarea resurselor publice.
 
În cadrul întâlnirii se va pune problema dacă noua lege a achizițiilor va diminua sau nu corupția de la nivelul utilizării banilor publici, dacă sancțiunile prevăzute în normele de aplicare sunt suficiente.
 
De asemenea, se vor căuta răspunsuri la întrebarea dacă noua lege a achizițiilor publice va aduce mai multă transparență în condițiile în care există și acum neclarități, mai ales în ceea ce privește criteriile de atribuire, potrivit agerpres.ro.
 
Un alt subiect va fi Acela al criteriilor de evaluare din noua lege a achizițiilor, dacă numărul de contestații se va diminua odată cu noua lege a achizițiilor publice și dacă personalul din instituțiile publice este suficient de competent pentru criterii de atribuire calitative în lipsa unor factori extrem de clari de evaluare și în lipsa unei definiții precise a „libertății de apreciere nelimitată”.



Sursa foto: timisoaraexpress.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii