Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noua conducere a Curții de Conturi votată în Parlament. Candidatura constănțeanului Dumitru Nancu nu a fost validată

ro

11 Oct, 2017 07:28 2866 Marime text
Parlamentul se reuneşte în şedinţă comună miercuri, de la ora 13,00, pe ordinea de zi aflându-se, printre altele, votul asupra candidaţilor la funcţiile de conducere de la Curtea de Conturi care devin vacante, informează Agerpres.ro
 
Comisiile reunite de buget-finanţe ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au validat candidatura lui Mihai Busuioc pentru funcţia de preşedinte al Curţii de Conturi. Busuioc candidează pentru funcţia deţinută, în prezent, de Nicolae Văcăroiu, al cărui mandat urmează să se încheie. Pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi a fost validat Nicu Marcu, iar pentru cea de consilier de conturi - Aurel Dumitru.
 
De asemenea, Dan Lucian Vlădescu a fost aprobat de comisiile de buget pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii de Audit, iar pentru poziţia de vicepreşedinte al Autorităţii de Audit - Florin Tunaru.
 
Reamintim că pentru funcția de președinte al Curții de Contrui a candidat și un constănțean, Dumitru Nancu dar acesta nu a fost validat de Comisiile reunite de buget-finanţe ale Camerei Deputaţilor şi Senatului. 

Sursa:  Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii