Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Notarul care l-ar fi înșelat pe Gigi Becali a primit 10 ani de închisoare

ro

10 Aug, 2016 18:18 3294 Marime text
Roxana Oprescu, notarul public care l-ar fi înșelat pe Gigi Becali prin eliberarea unui fals certificat moștenitor pentru Casa Vernescu, a fost condamnată astăzi de Curtea de Apel București la 10 ani închisoare, însă decizia nu este definitivă. 
 
Potrivit Agerpres, în același dosar, judecătorii au dispus încetarea procesului penal față de Aspasia Dumitrescu, bătrâna care i-a vândut cu acte false lui Gigi Becali jumătate din imobilul Casa Vernescu, ca urmare a decesului acesteia.
 
De asemenea, magistrații au luat act că Gigi Becali a renunțat la pretenții civile față de Roxana Oprescu.
 
În plus, instanța a desființat două contracte de cesiune și un certificat de moștenitor folosite de Aspasia Dumitrescu.
 
În anul 2006, Gigi Becali a cumpărat de la Aspasia Dumitrescu (78 de ani), cu suma de 100.000 de euro, jumătate din drepturile de moștenire pentru imobilul "Casa Vernescu", situat pe Calea Victoriei, nr. 133.
 
Aspasia Dumitrescu i-a prezentat lui Gigi Becali genealogia familiei Vernescu și l-a convins că este unica moștenitoare a primilor moștenitori ai Casei Vernescu, însă actele prezentate au fost falsificate cu ajutorul notarului Roxana Oprescu. Aspasia Dumitrescu a reușit să înșele în același mod și o altă persoană, Steluța Turculeț.
 
După ce și-a dat seama că a fost înșelat, Gigi Becali a făcut plângere penală împotriva notarului și a bătrânei, solicitând despăgubiri de un milion de euro.

sursa foto: avocatromania.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii