Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noii parlamentari vor să schimbe legea antifumat

ro

23 Dec, 2016 17:16 3970 Marime text
Imagini pentru lege antifumatPe masa de lucru a noilor parlamentari va fi depusă în scurt timp un act normativ prin care se va schimba actuala lege care interzice total fumatul în spațiile publice închise. Noua lege va permite amenajarea în instituții de spații special amenajate pentru fumători. Restaurantele, barurile, cafenelele vor avea de asemenea spații speciale pentru fumători, iar fumatul pe terase va fi permis, informează România TV.

Aleșii spun că au luat act și de solicitările celor care au contestat legea, patroni de restaurante, hoteluri, restaurante, dar și de cei din industria tutunului. Aceștia spun că le-au scăzut vertiginos afacerile după intrarea în vigoare a legii.

Unul dintre cei mai vehemenți aleși care vrea să schimbe legea este chiar șeful PSD Liviu Dragnea, care își va mobiliza oamenii din partid să voteze pentru a schimba legea. ”Dragnea, care e fumător înrăit, a decis în sesiunea trecută să votăm pentru legea care interzice fumatul în speranța că se va lăsa de fumat, dar nu s-a întâmplat asta. Ne-a spus că va face tot posibilul să se schimbe legea, chiar în prima lună de muncă. Șeful o consideră o lege proastă, fapt pentru care vrea să o schimbe”, ne-a spus un deputat PSD.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii