Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi victime ale înşelăciunilor prin metoda "Accidentul" în Constanţa

ro

22 Jul, 2014 14:26 2066 Marime text
Mai multe înşelăciuni realizate prin metoda accidentul sunt investigate de poliţiştii Secţiilor 2 şi 5 din Constanţa.

Oamenii legii, susţin că ieri, la ora 08.00 poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 73 ani, domiciliat pe strada Soveja, cu privire la faptul că a fost victima unei înşelăciuni.
Acesta, la data de 20.07.2014, ora 11.00, a fost contactat telefonic de către o persoană care s-a recomandat a fi nepotul său şi i-a cerut bani, întrucât a fost implicat într-un accident de circulaţie.
Septuagenarul a achitat o sumă de bani unui curier, care s-a prezentat la locuinţa sa în aproximativ 10 minute de la convorbire.

Tot, ieri, la ora 10.15, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 70 ani, domiciliat pe strada Pelicanului, cu privire la faptul că a fost victima unei înşelăciuni.
Acesta, la data de 20.07.2014, ora 14.00, a fost contactat telefonic de către o persoană care s-a recomandat a fi fiul său şi că ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie, fapt pentru care are nevoie de o sumă de bani pentru a plăti operaţia unei victime.
În aproximativ o jumătate de oră, la locuinţa sa a venit un tânăr, care i-a spus că a fost trimis de fiul său şi a ridicat suma respectivă.

În ambele cazuri poliţiştii au demarat cercetări în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii