Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi mărturisiri despre Băsescu și Iohannis vin de la Liviu Dragnea

ro

13 Sep, 2015 08:59 1428 Marime text
 
Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, face noi mărturisiri despre preşedinţii Traian Băsescu şi Klaus Iohannis.
 
Într-un interviu acordat la B1 TV, Liviu Dragnea a apreciat că Băsescu „a fost un om care a avut proiecte mari, dar pe care a vrut să le facă cu oameni mici. Nu de statură, ci mici ca putere, ca determinare, ca viziune”.
 
„Poate că unele idei ale lui Băsescu au fost foarte bune, dar nu a putut să le pună în practică. Plus că a generat foarte mult conflict în România, ceea ce nu ne-a făcut bine. El a dat cu o piatră, iar noi am dat cu două. Sau invers: el a dat cu zece”, a mai declarat preşedintele interimar al PSD.
 
De asemenea, a vorbit și despre Klaus Iohannis, și a apreciat că „este un preşedinte votat de peste 6 milioane de români”.
 
„Este un om care, până acum, mi s-a părut că nu este caracterizat de rea-intenţie. Sper să reuşească să adune toate instituţiile şi tot poporul în jurul unor mari proiecte”, a mai spus social- democratul.
 
Întrebat dacă este omul Binomului, liderul PSD a răspuns tot cu o întrebare: „La ce binom vă referiţi?”
 
„Nu cred că există aşa ceva. Noi vorbim aici de axiomele domnului Cristoiu”, a continuat Dragnea.
 
Astfel, Dragnea a dat de înţeles că ipoteza jurnalistului Ion Cristoiu în ceea ce îl priveşte ar putea fi catalogată drept o insultă sau o calomnie.
 
„Nu susţin iniţiativa legislativă a doamnei senator, de a considera insulta şi calomnia drept infracţiuni. Asta ne-ar mai trebui: să fie oamenii băgaţi în puşcării, să umplem puşcăriile cu oameni care se înjură pe stradă sau la televizor”, a menționat președintele interimar al PSD. 



Sursa foto: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii