Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Copilotul, sub supreveghere medicală.Tragedia din Alpii Francezi Noi detalii uluitoare în cazul prăbuşirii avionului A320

ro

27 Mar, 2015 08:58 1458 Marime text
Pilotul avionului Airbus A320 prăbușit recent în Alpii francezi ar fi forțat intrarea în cockpit folosind un topor, în condițiile în care copilotul, aflat singur în cabina de zbor, a refuzat să deschidă ușa, relatează vineri cotidianul german Bild, care citează surse din domeniul securității, transmite AFP, conform Agerpres.

Totodată, purtătoare de cuvânt a Germanwings, compania căreia îi aparținea avionul, a declarat că la bordul aparatului s-ar fi aflat un topor. ''O asemenea unealtă face parte din echipamentul de securitate al unui Airbus A320'', a spus ea.

Copilotul Andreas Lubitz, care se afla singur în cockpit, se pare că a prăbușit avionul intenționat, a declarat joi procurorul francez implicat în dosarul accidentului avionului Airbus A320 soldat cu moartea a 150 de persoane, printre care cei șase membri ai echipajului.

UPDATE, ora 10.05

Copilotul avionului Airbus A320 căzut recent în Alpii francezi, Andreas Lubitz, suspectat că a prăbușit aparatul intenționat, suferise o gravă depresie în urmă cu șase ani și era de atunci sub supraveghere medicală periodică, relevă vineri cotidianul german Bild, care citează documente oficiale, potrivit AFP.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii