Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi detalii din anchetă Maşina care a plonjat sambătă în Dunăre a fost verificată tehnic. Femeia, găsită pe malul sârbesc

ro

11 Oct, 2017 19:02 1498 Marime text
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat miercuri că maşina care a fost scoasă din Dunăre a fost transportată la un service autorizat pentru a fi verificată, relatează România TV.

Pe de altă parte, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Caraş-Severin au declarat că, în momentul în care maşina a fost scoasă din Dunăre, toate portierele erau blocate.


„Portierele erau blocate, iar bancheta din spate lipsea. Dar nu ştim dacă bancheta a fost în maşină de la început sau a fost smulsă de curenţi. Geamurile laterale, mai puţin cel al şoferului, erau sparte. De asemenea, nu erau sparte luneta şi parbrizul. Căutările celor patru persoane continuă, fiind efectuate de către un echipaj de pompieri de la Secţia din Moldova Nouă, cu o ambarcaţiune", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Caraş-Severin, Elena Tarla.


Vă reamintim că, o maşină în care se afla o familie de muzicanți și şoferul a căzut sâmbătă, în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini, din judeţul Caraş-Severin. Singurul supraviețuitor este șoferul.

Potrivit Realitatea TV, cadavrul unei femei a apărut la suprafaţă, la aproape 60 de kilometri distanţă faţă de locul unde s-a produs tragedia. Mai multe imagini au fost trimise de autorităţile sârbe şi arătate membrilor familiei îndurerate, care au confirmat identitatea femeii. 

Autoritățile au demarat procedurile legale pentru identificarea oficială a cadavrului şi operațiunile de repatriere, care pot dura şi o săptămână.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii