Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi cazuri de Ebola în Madrid. Un avion Air France a fost blocat în aeroportul Barajas

ro

16 Oct, 2014 17:43 2764 Marime text
Un avion al companiei Air France care efectua ruta Paris-Madrid cu 183 de pasageri la bord a fost blocat astăzi in aeroportul Barajas pe motivul de alerta sanitara cauzata de faptul ca unul dintre pasageri de nationalitate Nigeriana prezenta sintomele virusului Ebola.

De asemenea, in aceasta dupa amiaza o noua persoana a fost internata de urgenta, fiind suspectata ca ar fi infectata cu virusul Ebola, dupa ce a prezentat o temperatura superioara a 37,7ºC. Este vorba despre o persoana care a fost in aceeasi ambulanta cu care a fost transportata asistenta Tereza Romero care se afla deja  internata in spitalul Carlos III din Madrid.

In acelasi timp, la Bruxelles 28 de ministrii au hotarat inasprirea controalelor in aeroporturi, in mod special pentru zborurile din tarile afectate de virusul Ebola. Se analizeaza posibilitatea de a i se lua temperatura fiecarui pasager care zboara din aceste tari. De asemenea, se propune monitorizarea pentru 21 de zile a tuturor pasagerilor care vin din aceste tari.

"Am luat de urgenta legatura cu toate companiile care efectuiaza zboruri intre Spania si Romania. Nu sunt afectate zborurile intre cele doua tari", a declarat Daniel Tecu, presedinte FADERE (Federația asociațiilor de români din Europa).




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii