Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi acuzaţii la adresa omului de afaceri Dumitru Bucşaru

ro

09 Mar, 2015 13:38 1540 Marime text
Fostul patron al echipei de fotbal Unirea Urziceni, Dumitru Bucşaru, este suspectat că a primit, în mod ilegal, finanţări garantate de stat. Acesta este anchetat de DIICOT, în urma unei sesizări venite de la Corpul de Control al premierului, în legătură cu constituirea unui grup infracţional organizat, conform romaniatv.net.
 
Un raport al Corpului de Control al premierului susţine că există suspiciuni privind fapte penale în ceea ce priveşte acordarea de credite garantate de stat omului de afaceri Dumitru Bucşaru, conform sursei citate. Mai exact, mai multe firme conduse direct sau indirect de Bucşaru ar fi primit fonduri garantate de la bugetul de stat, în valoare de 48 de milioane de lei.

Fondurile au fost acordate ilegal, pentru că legea spune că un singur om poate primi un singur împrumut garantat de stat.

În prezent, omul de afaceri este cercetat într-un dosar de bancrută frauduloasă, fiind plasat în arest la domiciliul. În acest caz, prejudiciul adus statului este de peste 1,2 milioane de lei.

Citeşte şi UPDATE 2.Percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni economice, Vizat, afaceristul Dumitru Bucşaru

Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii