Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nissan Primera cu I.T.P. fals, descoperit la Ostrov

ro

08 Jan, 2014 09:50 871 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în P.T.F. Ostrov un autoturism marca Nissan Primera, înmatriculat în Bulgaria, pentru care conducătorul auto a prezentat la control un certificat de inspecţie tehnică fals.
În data de 07.01.2014, în jurul orei 09.00, în P.T.F. Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român D.V., în vârstă de 26 ani, care conducea un autoturism marca Nissan Primera, înmatriculat în R. Bulgaria. Conducătorul auto a prezentat la controlul specific un certificat tip I.T.P. care prezenta indicii de falsificare.
Bărbatul, domiciliat în municipiul Bucureşti, a declarat că a achiziţionat autotursimul fără a cunoaşte faptul că documentul în cauză este fals.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”, faptă prevazută si pedepsită de art. 26 Cod Penal, raportat la art.288 Cod Penal şi „uz de fals”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 291 Cod Penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii