Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nikola Crnoglavac a semnat cu HC Dobrogea Sud

ro

18 Jun, 2016 23:06 2701 Marime text
Postul inter dreapta va fi ocupat de tânărul sârb Crnoglavac Nikola. Este anunţul făcut, în această seară, pe pagina de Facebook HC Dobrogea Sud Constanţa.

În vârstă de 24 ani, stângaciul Crnoglavac este un jucător de perspectivă cu un talent handbalistic deosebit. Acest fapt a fost remarcat şi de selecţionerii naţionalei de tineret U21 a Serbiei care l-au convocat la toate acţiunile lotului, printre care şi în 2013 când a participat la Calificările Campionatului Mondial U21, unde a disputat meciuri împotriva echipelor din Danemarca, Slovacia şi Grecia.

„Fiind discipolul profesorilor şcolilor de handbal sârbeşti şi ungureşti, Nikola Crnoglavac va demonstra şi la echipa noastră eficienţa sa pe terenul de handbal. Chiar dacă nu este o regulă ca vârsta să fie principalul atuu al unui jucător de handbal, ci talentul, experienţa şi abilităţile pentru acest sport, suntem convinşi că în evoluţia lui Nikola la echipa noastră se vor îmbina cu succes tinereţea şi calitatea sportivă. Stângaciul Crnoglavac Nikola a semnat cu HC Dobrogea Sud un contract pentru minim un an, urmând ca în luna iulie să fie alături de noi! Bine ai venit, Nikola şi împreună vom fi mai puternici!”, se arată pe pagina de Facebook HC Dobrogea Sud Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii