Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor le-a mai pregătit o surpriză artiştilor Îi dă afară din case în pragul Crăciunului

ro

15 Dec, 2010 21:33 2043 Marime text

nicusor_constantinescu_13.jpg Necazuri cu duiumul pe capul celor care şi-au ales să slujească arta şi cultura în judeţul Constanţa.

Daniela Vlădescu - directorul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski" l-a acuzat astăzi pe Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, că nu a semnat o nouă rectificare de buget care ar însemna şi plata salariilor restante către artişti. „Aceşti oameni nu vor avea ce pune pe masă de sărbători", a afirmat Daniela Vlădescu. La necazurile financiare, se mai adaugă unul: 30 de artişti vor fi lăsaţi pe drumuri, în plină iarnă şi în prag de Crăciun, de către Consiliul Judeţean Constanţa. Nicuşor Constantinescu este iniţiatorul proiectului de hotărâre, aprobat astăzi de consilierii judeţeni PSD şi PNL, prin care 30 de garsoniere ce au fost închiriate angajaţilor Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski" vor fi evacuate şi redistribuite instituţiilor din subordinea CJC.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • simpatizant 15 Dec, 2010 19:00 Potrivit legii micii reforme in perioada de iarna este interzisa evacuarea.Deci pana in martie nu va pot evacua.
  • Baiazid 15 Dec, 2010 18:17 Alta data sa se duca sa pupe pacucul sultanului. Am vrut democratie? Uite ca am dat de dansa. Ajungem sa depindem de tot felul de indivizi, care mai de care....