Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu Ieri am stabilit cu Ponta că până în august se dau înapoi pensiile, salariile

ro

01 May, 2012 23:46 1329 Marime text

Şeful CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, le-a spus, marţi, celor câteva sute de oameni aflaţi la o petrecere cu mici şi bere că luni a fost la o întâlnire cu Victor Ponta şi cu ceilalţi preşedinţi de CJ ai PSD, unde s-a stabilit că până în august "se dau înapoi pensiile, salariile şi sporurile".

Radu Mazăre, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu (CJ), ambii candidaţi pentru noi mandate, au mers, marţi, în cele trei zone ale municipiului Constanţa - cartierul Km 4-5, zona Brick şi Parcul Tăbăcărie -, unde primăria a organizat, de 1 Mai, petreceri câmpeneşti cu mici şi bere.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, le-a spus celor aproximativ 500 de oameni prezenţi la petrecerea organizată de PSD în zona Brick că la discuţia de luni pe care preşedinţii de consilii judeţene ai PSD au avut-o cu premierul desemnat Victor Ponta s-a decis ca până în luna august să fie redate toate pensiile, salariile şi sporurile tăiate.

"Ieri am fost la Ponta, pe Kiseleff . Am fost toţi preşedinţii de consilii judeţene şi am stabilit, vă anunţ în premieră, că până în august se dau înapoi, în trei tranşe, pensiile, toate salariile şi sporurile salariale pe care vi le-au tăiat în mod abuziv ai lui Băsescu. (...) Aceasta este prima măsură pe care o ia Guvernul, exact aşa cum a promis. Şi o să vedeţi că o să avem grijă, şi eu şi prietenul meu, Radu Mazăre, să se ţină de cuvânt Ponta. Se anulează planul naţional de investiţii al Elenei Udrea, sunt patru miliarde de euro, şi aştia sunt banii cu care vom putea să revenim la normalitate, să supravieţuim", a spus Nicuşor Constantinescu în uralele celor prezenţi.

Mii de oameni au mers, de 1 Mai, la cele trei petreceri cu mici, bere şi muzică populară organizate, la Constanţa, de primarul Radu Mazăre şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu (PSD), Primăria cheltuind pentru aceste serbări aproximativ 200.000 de lei.

Sursa: http://www.mediafax.ro/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii