Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu, contrazis de ANP “Deţinutul beneficiază de toate condiţiile necesare în cadrul Spitalului Penitenciarului Rahova”

ro

15 Nov, 2014 10:59 2040 Marime text
Administraţia Naţională a Penitenciarelor ( ANP) a precizat că Nicuşor Constantinescu beneficiază de toate condiţiile necesare în cadrul Spitalului Penitenciarului Rahova.

După ce apropiaţii preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa s-au plâns că acesta nu este tratat corespunzător, postul B1 TV a solicitat ANP o părere în această privinţă.

Reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor susţin că lui Nicuşor Constantinescu are parte de asistenţă medicală adecvată.

„În funcţie de rezultatele evaluării stării de sănătate a unei persoane, la momentul depunerii, administraţia penitenciarului dispune măsurile care se impun pentru asigurarea asistenţei medicale de specialitate, atât în cadrul reţelei sanitare proprii, cât şi prin colaborarea cu reţeaua sanitară publică. În acest context, subliniem că toate persoanele custodiate, luate în evidenţă cu afecţiuni medicale, beneficiază de monitorizarea acestora, prin examinări/reevaluări medicale de specialitate, efectuate atât de către personalul medical al administraţiei penitenciare, cât şi de cel al reţelei sanitare publice”, se menționează într-un comunicat al Administrației Naționale a Penitenciarelor, informează B1 TV.

Nicuşor Constantinescu s-a întors din Turcia pe 6 noiembrie. Imediat cum a aterizat, acesta a fost preluat de poliţişti şi dus direct la Tribunalul Bucureşti pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă. La câteva zile după întoarcerea în ţară şi Tribunalul Constanţa a confirmat arestarea preventivă.

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa mai este cercetat acum şi într-ul alt dosar penal, cel de-al treilea, tot pentru abuz în serviciu şi spălare de bani. Potrivit procurorilor, prejudiciul în dosar depăşeşte un milion de lei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii