Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu cere revocarea controlului judiciar. Instanţa a rămas în pronunţare

ro

18 Dec, 2015 10:28 1385 Marime text
 
A început şedinţa de judecată în dosarul în care şeful Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu cere revocarea controlului judiciar.
 
Judecata cauzei este condusa de Adriana Ispas, preşedintele Curţii de Apel Constanţa. În aceste momente se analizează oportunitatea sesizării Curţii Constituţionale a României (CCR). Nadia Zlate, procuror al Direcţiei  Naţionale Anticorupţie Constanţa a cerut ca dosarul să nu meargă la CCR, spunând că dosarul poate fi soluţionat la Curtea de Apel Constanţa.

De cealaltă parte, avocatul lui Nicuşor Constantinescu, Petre Buneci (foto), a spus că se impune sesizarea Curţii Constituţionale.

Nicușor Constantinescu a declarat în faţa instanţei de judecată: „Cel care poate mai mult, poate şi mai puţin. Eu ştiu că acest mandat al meu s-a sfârşit în cinci, sase luni. În  dosarul Fundaţiilor mi s-a permis să merg la consiliu.  Sunt acelaşi Nicuşor Daniel Constantinescu căruia i-aţi dat voie să-şi exercite mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa în  dosarul fundațiilor”.
 
Ședința a luat sfârșit. Instanța a rămas în pronunțare. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii