Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu, ameninţări la adresa ZIUA de Constanţa - „Aveţi grijă că vă acţionez în instanţă“

ro

13 Feb, 2015 17:12 2669 Marime text


Referitor la ultimele informaţii publicate în cotidianul Evenimentul Zilei şi preluate integral de ZIUA de Constanţa - , redactorii noştri au solicitat puncte de vedere şi din partea celor menţionaţi în textul articolului. Astfel, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a primit următorul mesaj: „Potrivit menţiunilor procurorilor DNA în dosarul lui Sorin Strutinsky în care este acuzat că ar fi primit bani pentru a interveni la instituţii publice pentru plata unor lucrări «denunţătorul a încercat să negocieze un procent mai mic, respectiv 5%, însă acesta a refuzat, susţinând că suma pretinsă a fost stabilită de comun acord cu primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu». Cum comentaţi acest lucru?“.

Facem încă o dată menţiunea că am citat ceea ce se menţionează în articolul preluat de la Evenimentul Zilei, care la rândul lor citează motivarea judecătorului care a decis arestarea lui Strutinsky.
Redăm în continuare răspunsul şefului CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu: „Aveţi grijă că va acţionez în instanţă pentru defăimare, calomnie şi insultă! Deja aţi transcris din rechizitoriul DNA minciuni, ca şi cum le-aţi probat voi, ziarul! Nu sunt astfel de probe despre mine sau Radu. Nu perpetuaţi minciunile Poliţiei politico-securisto-dniste!“.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii