Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai are un hop! Nicuşor Constantinescu a scăpat de arestul la domiciliu în dosarul Centrului Militar Zonal (rechizitoriu + minută)

ro

24 Apr, 2015 15:37 2061 Marime text
Valentina Boboc, judecător al Curţii de Apel Constanţa, a menţinut decizia judecătoarei Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanţa, care i-a înlocuit lui Nicuşor Constantinescu arestul la domiciliu cu controlul judiciar. Decizia a fost luată în dosarul Centrului Militar Zonal.

Minuta Curţii de Apel Constanţa - „Solutia pe scurt: DECIZIA PENALĂ NR.100/P/C-În baza dispoziţiilor art. 425 ind.1 alin.7 pct.1 lit. b din Codul de procedură penală în referire la art.206 alin.1 din Codul de procedură penală respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta curte de Casaţie şi Justiţie - D.N.A- S.T. Constanţa împotriva încheierii de şedinţă din data de 16.04.2015 pronunţată de Tribunalul Constanţa în dosarul nr.14182/3/2014. În baza dispoziţiilor art. 425 ind.1 alin.7 pct.1 lit. b din Codul de procedură penală în referire la art.206 alin.1din Codul de procedură penală respinge ca nefondată contestaţia formulată de contestatorul – inculpat Constantinescu Nicuşor Daniel împotriva încheierii de şedinţă din data de 16.04.2015 pronunţată de Tribunalul Constanţa în dosarul nr.14182/3/2014. În baza art. 275 alin. 2 din Codul de procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat în sumă de 200 de lei sunt suportate de contestatorul – inculpat Constantinescu Nicuşor Daniel . În baza art.275 alin.3 din Codul de procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 24.04.2015“

De menţionat că Suciu i-a interzis lui Nicuşor Constantinescu să părăsească ţara şi să exercite funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

Amintim că, la finele lunii februarie, Valentina Boboc a anulat mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Nicuşor Constantinescu de judecătorul Lucian Lică şi a luat faţă de şeful suspendat al CJC măsura arestului la domiciliu.

Pentru a scăpa de arestul la domiciliu, Nicuşor Constantinescu aşteaptă - într-un alt dosar - şi decizia judecătoarei Viorica Lungu, din Curtea de Apel Constanţa. Soluţia va fi dată în dosarul în care Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată de DNA Constanţa alături de Cristian Zgabercea.

Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu (abuz în serviciu) - DNA Constanţa


Oficial DNA
Nicuşor Constantinescu şi Cristian Zgabercea, trimişi în judecată într-un dosar cu prejudiciu de 8 milioane de euro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii