Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu a ieşit la cumpărături

ro

13 Dec, 2014 20:06 2620 Marime text
Nicuşor Constantinescu a ieşit astăzi la cumpărături.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Constantinescu a mers la oborul de la General Scărișoreanu, unde a stat de vorbă cu producătorii. Aceştia au ţinut să-i mulţumească pentru sprijinul acordat în realizarea solarelor pentru legume.

Cum până la Crăciun mai este puţin, preşedintele CJC a spus că vrea să cumpere bucate tradiţionale, sută la sută naturale.

"Îi chemăm pe orășeni, pe dobrogeni, să vină să-i ajute pe producătorii români, pe gospodarii satelor să-și vândă produsele, pentru că ele sunt biologice, naturale și reprezintă munca acestor oameni și totodată singura lor sursă de venit. Este vorba de alimente foarte sănătoase, ecologie: păsări, curci, găini, ați văzut că am luat și eu o gâscă - e vorba de produsele făcute în serele și solarii făcute prin programele Consiliului Județean. Sunt românești și trebuie să înțelegem că sunt mult mai sănătoase. Aici s-a și reabilitat oborul și urmează să continuăm reabilitarea lor", a spus Nicușor Constantinescu, președintele Consiliului Județean Constanța, citat de Reporterntv.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii