Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicu Gheară s-a fotografiat cu Ballack de Revelion

ro

12 Jan, 2011 21:00 4604 Marime text
nicu2__90391800.jpgNicu Gheară a avut peste 1.000 de invitaţi de Revelion, la Kitzbuhel, între alţii şi câţiva internaţionali germani, precum Klose şi Thomas Muller.El şi-a postat pe Facebook fotografii de la petrecere, alături de Ciprian Marica, Michael Ballack şi Matthias Sammer.

Ultima vacanţă de iarnă a fost un bun prilej pentru Nicu Gheară de a-şi spori numărul pozelor din albumul cu vedete. Dacă în vară a chemat-o în clubul său din Ibiza pe Shakira, care invitată surpriză dată în cinstea campionilor mondiali din naţionala Spaniei, acum, la schi, Nicu Gheară i-a invitat de Revelion, la Kitzbuhel, printre alţii, pe campionul mondial la box Vitali Klitschko, pe Michael Ballack, Miroslav Klose, Thomas Muller sau Stefan Effenberg. De Crăciun, el a luat masa cu Franz Beckenbauer.

Astfel, Nicu Gheară şi-a postat pe contul său de Facebook poze de la Revelion, cu jucătorul lui Bayer Leverkusen, Michael Ballack, şi cu fostul internaţional Matthias Sammer, actual director tehnic în Federaţia Germană de Fotbal. Şi, dacă tot era prin preajmă, Ciprian Marica a făcut şi el două fotografii cu Nicu Gheară.

Galeria foto cu celebrităţi a lui Nicu Gheară este impresionantă, pornind de la brazilianul Ronaldo, până la vedete din lumea filmului, ca Steven Segal.

Vezi galeria foto pe realitatea.net.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii