Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicu Gheară l-a avertizat pe Adrian Mutu să fie atent

ro

09 Mar, 2012 15:26 2097 Marime text

Nicu Gheară, naşul lui Adrian Mutu, l-a avertizat pe fotbalist să fie atent, pentru că, de obicei, un necaz nu vine niciodată singur. "Când îţi vine una de asta, îţi mai vin încă patru", a spus Gheară, referitor la noutăţile apărute în procesul dintre Mutu şi Chelsea

Nicu Gheară îl compătimeşte pe Adrian Mutu şi spune că finul său se află într-o situaţie foarte grea.

"Cred că sunt şase ani de când se judecă. Se amână, se mai duce în altă instanţă, te lasă că ai încă vârsta la care poţi să joci. Ai o vârstă, atunci încep să vină şi necazurile, să se finalizeze şi ce aveai de plată pentru că aştia nu te iartă! Mutu mai poate să joace, dar este la o vârstă când nu mai este la nivelul la care era obişnuit, iar când îţi vine una de asta, îţi mai vin încă patru!", a spus Gheară.

"Din momentul în care te judeci în civil, chiar dacă te laşi sau nu te laşi de fotbal, vei plăti! El dacă se judeca numai pe plan sportiv i se lua din salariu sau din ce i se putea lua, dar când se lăsa nu mai puteau să-i ia nimic. Dar în momentul când treci în civil şi te judeci, o instanţă civilă îţi ia din bunuri, din proprietăţi", a adăugat Gheară.

Despre relaţia sa cu Mutu, Gheară a spus: !Nu mai avem prietenie prea mult. Eu am fost lângă el, i-am dat sfaturi, dar el mi-a zis că sunt prea dur, că nu-l las să facă nimic, nici măcar să fumeze! Eu am fost de acord să-l cunun şi i-am pus nişte criterii daca voia să intre în familia mea. Eu sunt naşul, nu sunt finul, dar el nu a ţinut pasul cu mine".

Gheară a făcut şi o comparaţie între Chivu şi Mutu, cei mai reprezentativi fotbalişti români ai ultimului deceniu: "Unul joacă şi munceşte, iar celălalt are talent şi îşi bate joc de el!".

http://www.realitatea.net/avertismentul-lui-nicu-gheara-pentru-adrian-mutu_921230.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii