Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Crima care a oripilat Constanţa Nicolae Gociu, CONDAMNAT pe viaţă!

ro

29 Sep, 2016 09:41 4754 Marime text
Magistraţii Tribunalului Constanţa l-au condamnat pe Nicolae Gociu, de 45 de ani, din municipiu, la pedeapsa detenţiunii pe viaţă. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru omor calificat. Decizia Tribunalului nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

După 20 de ani petrecuţi în închisoare pentru o crimă dublă, Nicolae Gociu este acuzat că ar fi ucis din nou. În noaptea zilei de 28 ianuarie, ar fi bătut la uşa fostei concubine, Mihaela Bahan, care i-ar fi deschis şi pe care ar fi înjunghiat-o mortal.
 
Copiii Mihaelei Bahan au încercat să-l reţină pe agresor şi au sunat la 112. Actualul concubin al victimei s-ar fi luptat cu Gociu şi ar fi fost şi el rănit, dar a scăpat cu viaţă.
 
În anul 1993, Nicolae Gociu ar fi împuşcat mortal doi oameni. Era militar atunci şi ar fi dezertat ca să-şi pedepsească iubita. Ar fi fugit din unitate cu un Kalaşnikov şi ar fi dat peste părinţii fetei, pe care i-ar fi împuşcat mortal. Nicolae Gociu a fost condamnat atunci pe viaţă, însă, ulterior, pedeapsa i-a fost schimbată la 20 de ani de închisoare. Acum are 44 de ani şi a ieşit din închisoare în anul 2013.
 
După ce a fost eliberat, el ar fi căutat-o pe Mihaela, pe care o cunoştea din liceu. Cu trei ani mai tânără şi mamă a trei adolescenţi, femeia era singură şi l-a primit în viaţa ei. Povestea de dragoste nu a durat, iar Nicolae nu s-ar fi împăcat cu gândul despărţirii şi s-ar fi înfuriat când femeia a început o relaţie cu un alt bărbat. Acum, individul ar putea primi pedeapsa cea mai mare: închisoarea pe viaţă.

UPDATE 1, ora 09.46

De asemenea, Tribunalul Constanţa a dispus ca părţile civile să primească suma de 6.103,76 lei cu titlul de daune materiale şi suma de 200.000 euro în echivalent la data plăţii cu titlul de daune morale , câte 50.000 euro pentru fiecare parte civilă.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii