Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Botgros, internat in spital

ro

30 Mar, 2012 18:16 1710 Marime text

Maestrul Nicolae Botgros a ajuns ieri la spital, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut în camera de hotel. El şi-a fracturat mâna dreaptă, însă pe 4 aprilie va fi prezent la Gala Premiilor Muzicii Populare Româneşti de la Sala Palatului din Bucuresti.

Desfășurarea celei de-a doua ediții a Galei Premiilor Muzicii Populare Românești a fost ieri, timp de câteva ore, pusă sub semnul întrebării după ce maestrul Nicolae Botgros, liderul orchestrei "Lăutarii" de la Chișinău, a ajuns la spital cu o fractură de antebraț.

Violonistul și dirijorul orchestrei care va avea rolul de a întreține atmosfera de pe scena galei timp de peste 7 ore, s-a dezechilibrat în camera unui hotel bucureștean în care se afla cazat, a căzut și și-a rupt mâna dreaptă.

Cu dureri cumplite, muzicianul a fost imediat dus la spital, unde i s-a aplicat un ghips pe care va trebui să-l poarte câteva luni. Chiar și așa, Nicolae Botgros a anunțat că nu-și va întrerupe activitatea și că va fi prezent pe 4 aprilie, la Gala Premiilor Muzicii Populare Românești.

http://www.realitatea.net/nicolae-botgros--internat-in-spital_928244.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii