Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Aldea, fost colonel de jandarmerie, a luat 14 ani Fosta şefă a PP-DD Constanţa, condamnată la un deceniu de puşcărie

ro

13 Oct, 2014 15:26 5756 Marime text
Mariana Ciuciuleacă, fosta şefă a Partidului Poporului - Dan Diaconescu Filiala Constanţa, şi fostul colonel de jandarmerie Nicolae Aldea au fost condamnaţi azi de Tribunalul Constanţa.

Aldea a luat 14 ani de închisoare, în timp ce Ciuciuleacă s-a ales cu zece ani. Decizia a fost luată de judecătorii din cadrul Tribunalului Constanţa şi poate fi atacată la Curtea de Apel.

Cei doi au fost deferiţi justiţiei de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, alături de alte persoane. După cum arătam şi în ediţiile trecute, Aldea este acuzat de constituire de grup infracţional organizat, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, cămătărie şi şantaj.

Conform DIICOT Constanţa Aldea, Ciuciuleacă, dar şi o altă persoană ar fi creat un prejudiciu în valoare de două milioane de euro, sumă de bani care ar fi fost spălată prin diverse metode.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii