Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Gorghiu „Niciun centimetru de autostradă nu a văzut lumina zilei”

ro

11 Jul, 2015 14:27 1675 Marime text
 
Copreședintele PNL Alina Gorghiu a postat astăzi un mesaj peFacebook, în care susține că guvernarea din România este neoperațională și nefuncțională și „se laudă” cu întârzieri în adoptarea unor proiecte, potrivit B1 TV. 

„Doar o guvernare neoperațională, adică nefuncțională, se poate lăuda cu ”realizarea” de a avea întârzieri de un an și jumătate în adoptarea unor programe, cum este, de exemplu, Programul Operațional Infrastructură Mare. Premierul Victor Ponta a declarat că și-a lăsat chiar și perciuni pentru a fi sigur că în timpul exilului, acesta va fi adoptat de către Comisia Europeană, deși, repet, acest lucru trebuia să se întâmple de acum 18 luni”, a notat Gorghiu pe Facebook. 

„Doar o guvernare nefuncțională se laudă cu inaugurarea a 10 kilometri de autostradă (Nădlac-Arad), deși nu are niciun merit pentru acest lucru. Niciun centimetru de autostradă nu a văzut lumina zilei datorită acestui Guvern, care se mișcă mai încet chiar și decât premierul operat și repatriat”, a mai transmis Alina Gorghiu. 



Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii