Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NEWSALERT Petre Tobă şi Dan Fătuloiu vor fi schimbaţi din fruntea Poliţiei Române

ro

23 Nov, 2010 15:56 934 Marime text

Petre Tobă va fi schimbat din funcţia de şef al IGPR. Cel mai probabil, acesta va fi înlocuit de Ioan Dascălu. Recent, Dan Fătuloiu a cerut ministrului Traian Igaş schimbarea lui Tobă din fruntea Poliţiei Române.

În prezent ataşat cu afaceri interne la Ambasada României din Marea Britanie, Ioan Dascălu s-a mai aflat la conducerea inspectoratelor judeţene de poliţie din Arad şi Timiş, între 2005 şi 2007.

 

Ioan Dascălu a fost numit la comanda IPJ Timiş, din ordinul şefului IGPR de la acea dată, Dan Fătuloiu, care a catalogat instalarea lui Dacălu în această funcţie drept "un experiment". În acea perioadă, au fost înlocuiţi mai mulţi şefi de inspectorate de poliţie judeţene. Dascălu a absolvit mai multe cursuri de specialitate, printre care şi unele organizate de FBI. Între anii 2000 şi 2002, a lucrat în Kosovo, în cadrul misiunii de menţinere a păcii. Potrivit declaraţiei de avere de anul trecut, Ioan Dascălu deţinea un apartament şi o casă de vacanţă în Arad, dar şi două maşini. În conturi avea 8400 de euro şi douăsprezece mii de lire sterline.

Totodată se vorbeşte că şi Dan Fătuloiu va fi înlocuit.

Sursa: www.realitatea.net

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii