Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

News alert - Pistoale şi grenade Descinderi cu mascaţii la Raim, în Mangalia (video)

ro

09 Dec, 2011 10:16 2391 Marime text

diicot_mascati_cagula_11.jpg  Poliţiştii constănţeni desfăşoară în aceste momente nu mai puţin de 15 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de apartenenţă la gruparea Raim.

Potrivit unor informaţii, oamenii legii au reţinut aproape 10 persoane, care vor fi duse la audieri. Din câte se pare, indivizii luaţi pe sus de anchetatori ar sta în fruntea grupării. 

În timpul acestor percheziţii, oamenii legii au descoperit două pistoale, mai multe grenade precum şi o cantitate impresionantă de explozibil. Din câte se pare, respectivele grenade sunt realizate din aceleaşi materiale precum petardele.

De menţionat că aceste descinderi vin odată cu finalizarea unor dosare penale în cadrul cărora au fost cercetate persoane bănuite de apartenenţă la gruparea Raim.   

Oficial

În această dimineaţă, poliţişti de investigarea fraudelor şi de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Constanţa, sub îndrumarea şi coordonarea Tribunalului Constanţa, au efectueat 20 de percheziţii.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale a desfăşurat 15 percheziţii domiciliare la 17 suspecţi din municipiul Mangalia, alături de luptători S.I.A.S., lucrători D.G.A. şi lucrători ai Grupării Mobile Jandarmi. Descinderile privesc săvârşirea de infracţiuni de tulburarea ordinii publice şi ultraj contra bunelor moravuri, distrugeri, şantaj, ameninţări şi favorizarea infractorului.

Poliţişti din cadrul Serviciul Investigarea Fraudelor au efectuat cinci percheziţii domiciliare şi la sediile a două societăţi comerciale, ce privesc săvârşirea infracţiunilor de contrabandă cu ţigări şi evaziune fiscală.

Vom reveni cu amănunte privind rezultatele acestor acţiuni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii