Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neurochirurgul Leon Dănăilă, reacție la poza cu el ajunsă virală în mediul online

ro

20 Apr, 2016 22:02 1796 Marime text
 
O fotografie cu neurochirurgul Leon Dănăilă circulând cu metroul a făcut mare vâlvă în mediul online. Mii de oameni au distribuit fotografia pentru a sublinia modestia unui medic care a salvat mii de vieţi.
 
După ce aceasta s-a răspândit în presă, pe contul de Facebook „Leon Dănăilă Pagina Oficială“ a apărut o reacţie în care se afirmă: „Folosesc metroul bucureştean, în primul rând, pentru că mi se pare esenţial să fac cât mai multă mişcare pentru întreţinerea sănătăţii. Drumul până la metrou şi de la staţia de destinaţie până acasă este o plăcere după multe ore de muncă şi, de asemenea, o excelentă metodă de a stimula şi întreţine sistemul muscular şi cardiovascular“.
 
În final, Leon Dănăilă arată că şi David Cameron, premierul Marii Britanii, foloseşte metroul şi că nu i se pare normal ca fotografia care-l înfăţişează să fie interpretată fără să i se ceară punctul de vedere.
 
Contul de Faceebook al lui Leon Dănăilă este administrat de jurnalista Oana Dobre Dimofte, care susţine că o face în numele şi cu acordul neurochirurgului, notează adevarul.ro.
 
Leon Dănăilă, membru al Academiei Române, al Academiei de Științe Medicale și al altor 21 de academii și societăți științifice din lume, se numără printre cele 5.000 de personalități importante ale lumii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii