Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nenorocire la Iași Flow Reena a fost desfigurată pe stradă (video)

ro

01 Dec, 2014 07:15 1873 Marime text
Cântăreaţa ieşeană Florina Dăscălescu, a.k.a. Flow Reena, a fost tâlhărită în urmă cu câteva seri, în plină stradă, ajungând la spital în stare gravă.

Tânăra cântăreaţă din Iaşi a ajuns la spital cu o dublă fractură de man­dibulă după ce ar fi fost lovită violent, în plină stradă, de persoane necunoscute.
Florina Gabriela Dăscălescu are de 24 de ani şi cântă cu numele de scenă Flow Reena. Tânăra a fost ex­ternată din spital sâmbătă după ce, susţine ea, a avut nevoie de trei zile de spitalizare. Artista a detaliat modul în care a fost agresată prin interme­diul unei postări pe contul său oficial de Facebook.
Ieşeanca a menţionat că incidentul nefericit s-a petrecut în cartierul Podu Roş. „Trăiesc un coş­mar! Aveţi grijă pe unde mergeţi seara, mergeţi însoţiţi. Miercuri pe la 18:15 mă duceam spre farmacia Sensi Blue din Podu Roş să iau nişte pastile. Când m-am întors pe Aleea Decebal, era beznă totală. Probabil greşeala mea a fost că am ţinut por­tofelul şi pastilele sub braţ, la vedere. Ca orice om, am zis că, na, până la farmacie e ok să iau doar portofelul. Dintr-o data pe alee mi-am pierdut con­ştienţa. Efectiv nu ştiu ce s-a în­tâmplat după, că am căzut la starea de inconştienţă fără să mi se facă rău înainte, fără ameţeli“, îşi începe artista povestea.
Sursa text și foto: ziaruldeiasi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii