Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update Nemulţumiţi de serviciile RADET, zeci de constănţeni protestează

ro

01 Jun, 2012 18:51 1119 Marime text

Zeci de membri ai Asociaţiei nemulţumiţilor de serviciile RADET protestează în aceste momente pe strada Decebal. Participanţii la miting au pancarte pe care sunt scrise următoarele mesaje: „Primăria subvenţionează hoţia", „Subvenţia acoperă incompetenţa RADET", „În loc să ne reprezentaţi voi ne furaţi". În aceste momente unul dintre membrii asociaţiei dă citire unor dintre revendicări: „Preţul gigacaloriei de 341,91 lei stabilită de primarul Radu Mazăre, contractele impuse de RADET consumatorilor din poziţia de monopol pe care o deţine îi ţine captivi pe aceştia serviciilor de proastă calitate". Nota de protest a asociaţiei este semnată de preşedintele acesteia, Gheorghe Mocanu. Traseul protestatarilor va continua cu Primăria Constanţa, apoi cu primăria constănţenilor.

Update:

150 de protestatari au ajuns deja în faţa primăriei municipiului Constanţa. Marşul protestatarilor nu a fost lipsit de incidente: un poliţist care îi însoţea pe aceştia a căzut de pe motocicletă pe bulevardul Tomis.

 Update:

În aceste momente, patru membri ai Asociaţiei nemulţumiţilor de serviciile RADET vor intra în sediul primăriei Constanţa, pentru a depune la registratură o moţiune referitoare la nemulţumirile lor.  

Update:  Din păcate, reprezentanţii Asociaţiei nemulţumiţilor de serviciile RADET nu au putut înregistra moţiunea la sediul Primăriei Constanţa, deoarece acest gen de documente se depun la un birou al autorităţii locale, care funcţionează în City Park. De altfel, protestatarii se deplasează, în aceste momente, spre Primăria constănţenilor, după care vor merge la sediul RADET, situat pe strada Badea Cârţan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii